IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Pregled dana” Newsmax Adria: Srpska diplomatija kao da je na steroidima… (foto, video)

“U posjeti Srbiji danas je turski šef diplomatije. Sreo se sa predsjednikom, premijerkom, ali i ministrom spoljnih poslova”, rekao je Goran Dimitrijević u uvodu emisije “Pregled dana” Newsmax Adria…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 17. 06. 2022… 00: 38… “Pregled dana” Newsmax Adria: Srpska diplomatija kao da je na steroidima… (foto, video)

„Sastanak je bio retka prilika da srpska javnost vidi na dijelu svog ministra spoljnih poslova, jer njegov posao uglavnom obavlja predsjednik lično i ponekad premijerka kada predsjednik nije u mogućnosti, što je rijetkost.

Turska je američki partner i pomaže da dođemo do gasa iz nekih drugih izvora, a kao ruski partner pomažu da se čuju poruke Lavrova koje ovaj nije mogao da pošalje uživo u Beogradu, ali je zato bio u Turskoj.

BONUS VIDEO: NewsMax Adria- UVOD- 16.06.2022.

Uprkos svemu, srpska diplomatija kao da je na steroidima. Pričamo se i viđamo se sa svima, šalju se i primaju poruke, najavljuju se planovi koji tek kasnije stižu do javnosti.

Čitaj još:   DANIJEL Živković: Ako danas bude gotova specifikacija softvera, vjerujem da se može krenuti sa popisom... (foto)

Gdje bi bio kraj da nam i druge oblasti ‘tako rade’ pa da ne brinemo zbog hrane, energije i saobraćaja i da nas recimo MUP obavesti ko je poslao dojavu o bombi u MIP- u, pa je zgrada evakuisana odmah poslije pomenutog sastanka.

Danas smo zvanično čuli ono što smo nezvanično znali- ko će voditi Beograd. Videćemo da li će Šapić zaista i da se bavi svojim poslom i dokle”, zaključio je Dimitrijević.

Pogledajte video: NewsMax Adria- Cijela Emisija- 16.06.2022.

izvor Nova.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more