IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI UBISTVA U BUDVI ISPRED ZIDINA STAROG GRADA: Sumnja se da je ubica ŠAKOVIĆA stranac… (foto)

Podgoričanin Milić Minja Šaković (35) ubijen je sinoć oko 23. 30 časova u Budvi u pucnjavi kod bedema budvanskog Starog grada. Iz policije je sinoć saopšteno da intenzivno rade na rasvjetljavanju slučaja.

Šaković je ostao na mjestu mrtav, a njegovi drugovi su se u panici razbježali od stola. Prema nezvaničnim informacijama portala Standard, jedan od njih bio je Budvanin Ognjen Kaženegra.

Portal Standard saznaje, da prema opisu očevidaca i snimaka okolnih sigurnosnih kamera, ubica ima krupnu konstituciju tijela, a na sebi je imao bijelu košulju dugih rukava i bijeli kačket.

On je, kako saznajemo, nakon pucnjave hitro pobjegao pored hotela ”Mogren”, a zatim pored obližnje prodavnice i izgubio se između stambeno-poslovnih zgrada.

Kako se navodi, pištolj iz kog je pucano je pronađen, ali to nije zvanično potvrđeno, a policija je sinoć blokirala grad u potrazi za ubicom. Prema nekim izvorima, u Šakovića je ispaljeno osam hitaca.

Prve pretpostavke navode na sumnju da je ubica stranac, s obzirom na to da na sebi nije imao zaštitnu masku i da je sjedio neposredno pored žrtve, ne skrivajući svoje lice.

Prema nekim informacijama, Šaković je često boravio u Budvi, gdje je iznajmio restoran Old Fisherman's Pub.

Čitaj još:   Crnogorska policija juri za SANDŽAKLIJOM Jasminom zbog TEŠKOG UBISTVA!!!

Prilikom ubistva Šakovića, na licu mjesta bio je veliki broj ljudi koji su se razbježali u panici, te je gužva ubici olakšala bjekstvo.

Državna tužiteljka Ana Radović kazala je portalu Standard da je uviđaj trajao do ranih jutarnjih sati, te da je izuzeto više tragova koji će se vještačiti.

”Oko 23.30 sata je policija obaviještena da je u ugostiteljskom objektu Korkovado smrtno stradalo jedno lice upotrebom vatrenog oružja. Ja sam se odmah uputila ka licu mjesta, radi vršenja uviđaja, koji je trajao do ranih jutarnjih sati. Izuzeto je više tragova, svi će oni biti predmet odgovarajućih vještačenja, naložila sam i obdukciju tijela. Utvrdili smo da je smrtno stradao muškarac sa inicijalima M.Š. (1987) sa prebivalištem u Podgorici. On je lišen života upotrebom vatrenog oružja ispaljivanjem više projektila iz blizine”, kazala je Radović u izjavi za Standard.

Policija je sinoć oko ponoći saopštila da je u Budvi jedno lice smrtno stradalo ispred zidina starog grada, te da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Otac stradalog Ernada Bakana- "Zgazili su mi i sina i pravdu..." (foto)

izvor: standard.me

DRAMA u Rimu: Vizer otkazao let, srpski turisti ostavljeni na cjedilu… (foto, video)

Oko 200 srpskih turista ostalo je zarobljeno na aerodromu Čampino Read more