IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA I APSURDI: Ukrajina neće moći da bude domaćin Evrovizije… (foto, video)

Evropska unija emitera (EBU) saopštila je da, posle analize i sprovođenja studije izvodljivosti, Ukrajina ne može biti domaćin takmičenja “Pesma Evrovizije” sledeće godine.

LONDON: Svijet, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 19. 06. 2022… 00: 28… TUGA I APSURDI: Ukrajina neće moći da bude domaćin Evrovizije… (foto, video)

EBU navodi da ukrajinski javni servis ne može dati „bezbednosne i operativne garancije“ za održavanje takmičenja. Iz Unije emitera dodaju da se trenutno razgovara sa BBC o „potencijalnom domaćinu“ takmičenja sledeće godine.

Ukrajinski „Kaluš orkestar“ trijumfovao je u Torinu ove godine, a sledeće takmičenje bi tradicionalno trebalo da bude održano u zemlji iz koje je pobednik.

Ukoliko Velika Britanija, čija pesma je osvojila drugo mesto uTorinu, bude domaćin takmičenja 2023. godine, to će biti rekordni deveti put da se nadmetanje održava u ovoj zemlji.

Čitaj još:   Vic dana JADI MOJI, Mujo se žali na recesiju...

BONUS VIDEO: Pobjednička pjesma Eurovizije 2022 – Eurovision 2022 Winning Song

izvor agencije

Dnevni horoskop za 27. jun 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

ŽESTOKO I OŠTRO kod Senada HADŽIFEJZOVIĆA: „Sebija je veće muško od Bakira i to je transrodnost; Zikrim dok pričam s tobom…“ (foto, video)

Duel povodom Povorke ponose i kontra LGBT skupa... SARAJEVO: BiH, Read more

Čitaj još:   DRAMA u Rimu: Vizer otkazao let, srpski turisti ostavljeni na cjedilu... (foto, video)