IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DOŠLA I POLICIJA: Drama u vili legendarnog pjevača, ko je iz sefa uzeo 20.000 eura? (foto, video)

Čola primijetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, pa je pozvao policiju koja je ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20. 06. 2022… 00: 28… DOŠLA I POLICIJA: Drama u vili legendarnog pjevača, ko je iz sefa uzeo 20.000 eura? (foto, video)

Da je Una Čolić, starija kćerka Zdravka Čolića, kao i ostali tinejdžeri, prolazila kroz razne faze i pravila ludorije, dokazuje i neprijatna situacija koju je priredila porodici.

Naime, Una je, kako piše srbijanski Kurir, prije nekoliko mjeseci bez pitanja iz očevog sefa uzela 20.000 eura i dala dečku da kupi automobil.

Srećom, onaj koji se njima svideo nije bio na stanju, pa su im prodavci, koji su bili sumnjičavi odakle tako mladim ljudima novac za nova kola, rekli da moraju sačekati.

U međuvremenu je Čola primijetio da mu nedostaje dosta novca iz sefa, pa je pozvao policiju koja je ubrzo i stigla u njihovu porodičnu kuću.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Marko Kovačević četničkom proslavom obilježava Sv. Vasilija Ostroškog... (foto i video)

Supruga Aleksandra o tome je obavijestila i kćerke, koje nisu bile kod kuće, i rekla im da imaju problem i da su pokradeni, te da su službena lica tu.

Kad je to Una čula, zbunila se i odmah došla u porodičnu vilu, gde je sve priznala.

Kako je kazao sagovornik Kurira, “djevojka se rasplakala i otkrila da je ona krišom uzela novac, a potom i priznala zašto”.

Izvinjavala se roditeljima što im je priredila ovako neprijatnu situaciju i što su morali zvati policiju, pa je vratila novac.

I Čola i njegova supruga su bili iznenađeni njenim priznanjem, posebno jer nikad nije bila problematična.

BONUS VIDEO: Zdravko Čolić o Jugoslaviji

Izvor: iBalkan.net/ Kurir

BRAVO ZA OBJAVU FOTKE: Vučić, proterivao ljude iz Zemuna jer su Hrvati… (foto, video)

Na Tviteru je objavljena fotografija sa protesta ispred zgrade, organizovan Read more