IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POZNAT IDENTITET Državljanina BiH: Uhapšen u Beogradu zbog ubistva u Nikšiću… (foto, video)

Državljanin BiH i Srbije N. M. (37), koji je osumnjičen za ubistvo zaštitara u Nikšiću, uhapšen je u Beogradu, saopćeno je iz Uprave policije Crne Gore…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 20. 06. 2022…  18. 03… POZNAT IDENTITET Državljanina BiH: Uhapšen u Beogradu zbog ubistva u Nikšiću… (foto, video)

Ubistvo Mrdaka u Nikšiću tokom oružane pljačke: U Beogradu uhapšen osumnjičeni…

KAKO se nezvanično saznaje uhapšen je Nemanja Miljković, alijas Nemanja Kaurin.

Iz policije su naveli da je osumnjičeni uhapšen 17. juna…

– Osumnjičeni N.M je međunarodno traženo lice i za njim je raspisana međunarodna potjernica Interpola Podgorica, na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka. N. M. je osumnjičen da je 20. oktobra prošle godine u Nikšiću, sa više saizvršilaca, izvršio razbojništvo, prilikom čega je na radnom mjestu poginuo radnik firme osiguranja “Security guard Montenegro’ Ljubiša Mrdak – navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   UGLEDNI NJEMAČKI LIST: "Srpska država skrštenih ruku gleda NEDOSTOJNU PREDSTAVU sa Mladićevim portretima na zidovima..."

Iz Uprave policije Crne Gore naveli su da slijedi komunikacija nadležnih ministarstava pravde obje države u okviru postupka izručenja. Ranije je u Beogradu uhapšen i još jedan od osumnjičenih za ubistvo Ljubiše Mrdaka, banjalučanin Srđan Svjetlanović.

Za ovu pljačku su još osumnjičeni Petar Zolak (33) iz Laktaša i Stojan Albijanić (27) iz Bileće, Mitar Knežević (40) iz Nikšića, Stefan Regojević (33) iz Banje Luke, koji su pritvoreni u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: Pljačka u Nikšiću, ubijen radnik obezbjeđenja…

izvor Faktor/Nezavisne

Dimitrij MEDVEDEV OTVORENO PRIJETI: “Ako to učini država članica NATO- a, to znači Treći svjetski rat, Potpuna katastrofa…” (foto, video)

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev izjavio je da bi bilo kakvo zadiranje Read more

Čitaj još:   SARAJEVO: Bivši policajac usmrtio sina, prvo su žestoko posvađali...