IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Vojska Crne Gore preko Zavoda za zapošljavanje traži snajperistu, puškomitraljesce, nišandžije… (foto, video)

Konkurs otvoren 15 dana: Ministarstvo odbrane Crne Gore objavilo je preko Zavoda za zapošljavanje 70 slobodnih radnih mjesta za vojnike po ugovoru u trajanju od godinu dana…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, utorak, 20. 06. 2022… 20: 28… PODGORICA: Vojska Crne Gore preko Zavoda za zapošljavanje traži snajperistu, puškomitraljesce, nišandžije… (foto, video)

Oglasom se, recimo, traži snajperista sa punim radnim mjestom u Pljevljima, traže se puškomitraljesci i njihovi pomoćnici, nišandžije, pomoćnici operatora nišandžija…

Konkurs je otvoren 15 dana…

Kako je navedeno, kandidati moraju ispuniti neophodne uslove, između ostalog, biti državljani Crne Gore, zadovoljiti fizičke i psihološke kriterijume i biti bez bezbjednosnih smetnji za prijem u Vojsku.

Zainteresovani mogu konkurisati za rad u 1. Pješadijskom bataljonu, Mornarici, Vazduhoplovstvu, Bataljonu za borbenu podršku, Četi za vezu i elektronsko ratovanje, kao i Centru za obuku.

Čitaj još:   PODGORICA: Pao snijeg, aerodrom zatvoren za saobraćaj...

BONUS VIDEO: 🇲🇪Podaci Naoružanja OS-CG / Vojska Crne Gore🇲🇪…

izvor Kodex.me

PODGORICA Slanje vojnika na KOSOVO nije neprijateljski čin…

SVAKAKO DA Uoči Samita Zapadnog Balkana u Londonu, koji se Read more

PODGORICA: Iz Crne Gore na hadž u Mekku otputovala 82 vjernika…

Buduće hadžije i hadžinice, ukupno njih 82, okupili su se Read more

DANAS Podgorica: Krivična prijava protiv mitropolita Amfilohija…

Danas je, Crnogorski pokret (CP) podnio je osnovnom državnom tužilaštvu Read more