IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović sa predstavnicima Lidla: Dobro došli u Crnu Goru… (foto, video)

Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremnida ulažu u našu državu, poručio je premijer Crne Gore Dritan Abazović nakon sastanka sa predstavnicima kompanije Lidl u Crnoj Gori i njemačkim ambasadorom u Crnoj Gori, Robertom Veberom…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, vijesti, srijeda, 22. 06. 2022… 19: 28… DRITAN Abazović sa predstavnicima Lidla: Dobro došli u Crnu Goru… (foto, video)

Lidl prve markete u Crnoj Gori otvara u 2023. godini?

Poželivši dobrodošlicu njemačkoj kompaniji, premijer DRITAN Abazović je istakao da se Crna  Gora raduje otvaranju jednog ovakvog trgovačkog brenda u Crnoj Gori koji će umnogome podspješiti privredni razvoj naše države i dodatno valorizovati prirodne potencijale naše države.

U tom smislu, predsjednik Vlade Abazović je naveo da su predvidivost poslovnog ambijenta i dobra poslovna klima koju kreira Vlada presudan faktor za nove investicije. 

Čitaj još:   PRIJATELJI ZA PRIJATELJE: DOGADJAJ KOJI JE OSVOJIO NAŠA SRCA ŽIVIMO ZAJEDNO...

„Investicija Lidl- a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima. Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremni da ulažu u našu državu. Zato ste dobrodošli u Crnu Goru“, istakao je predsjednik Vlade Crne Gore Abazović...

VIJESTI U POLA 7- LIDL | Vijesti Online

izvor analitika.me

CRNOGORSKE Ajkule savladale Japan: Prošle među osam najboljih na svijetu! (foto, video)

Lazović branio sve, "ajkule" preko Japana do četvrtfinala- Svjetskog prvenstva, Read more

MIHAILO PISAO DRITANU Abazoviću: CPC spremna da zaključi UGOVOR o…

Mihailo je naveo da je uvjeren da će zaključenjem ugovora Read more