IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Lepa Lukić svakog mjeseca prima tri penzije: Ukupna suma je san za mnoge… (foto, video)

Rijetko koji penzioner ima primanja kao legendarna pjevačica LEPA LUKIĆ…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 24. 06. 2022… 00: 28… Lepa Lukić svakog mjeseca prima tri penzije: Ukupna suma je san za mnoge… (foto, video)

16, September, 2017, Belgrade – The beginning of the sixth season, TV show “Couples” and Happy Television were broadcast. Lepa Lukic. Photo: M. M./ATAImages 16, septembar, 2017, Beograd – Pocetak seste sezone rijaliti TV soua “Parovi” an Happy televiziji. Foto: M. M./ATAImages

Lepa Lukić ima čak tri penzije, pa njena mesečna primanja u zbiru iznose oko 180.000 dinara, kako otkrivaju mediji što je oko 1.800 eura…

Popularna pjevačica narodne muzike ima radni staž dug više od pola vijeka, a pjevanje joj je donijelo bogatstvo.

Sada je stekla uslove da mirno živi, te da se ne obazire na to da li će imati neki nastup i kolika će biti zarada.

Kao i većini muzičara, i Lukićevoj je država uplaćivala doprinose za zdravstveno i penzijsko osiguranje, pa sada na osnovu toga sada ima primanje od 30.000 dinara.

Pored toga, 2011. dobila je nacionalno priznanje za doprinos kulturi, što na mesečnom nivou iznosi 45.000 dinara.

Ali, najveća primanja Lukićeva dobija iz Kanade, gdje je u penziji već godinama, a ona iznose 1.300 dolara, odnosno oko 900 eura, kako piše “Espreso”.

Čitaj još:   ŠOK, POBUNA DŽIHADISTA: Poginulo 29 robijaša i tri zatvorska čuvara, vođa im sin specijalaca...

“Lepa zbog te penzije mora da ide u Kanadu na svakih šest mjeseci. Mnogi se pitaju zašto često putuje i evo, sada je otkriven razlog. Valjda je tamo takav zakon, da penzioneri moraju određeno vrijeme da borave u Kanadi, bez obzira na to što su rodom iz drugih država. Mada, Lepi to ne pada teško jer voli da putuje i promijeni sredinu”, navodi izvor blizak pjevačici za pomenuti portal, pa nastavlja:

“Tačno je da prima tri penzije, ali ne voli ona o tome da priča. Ponosna je što joj je država uplaćivala doprinose i što je dobila nacionalno priznanje, a za ovu kanadsku penziju se sama izborila. Mislim da joj je u tome pomogao pokojni muž Milan Milanović, s kojim je bila u braku dvije decenije, a koji je živio u Kanadi.”

BONUS VIDEO: NOVAC STIŽE SA TRI STRANE! Lepa Lukić otkrila koliko ukupno iznose njene penzije…

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more