IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD: Dijana Hrkalović saslušavana skoro 7 sati u SUK- u… (foto, video)

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović stigla je na razgovor u Sektor unutrašnje kontrole (SUK), a iz zgrade je izašla tek posle 15 časova, gotovo sedam sati kasnije!!!

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 25. 06. 2022… 00: 28… BEOGRAD: Dijana Hrkalović saslušavana skoro 7 sati u SUK- u… (foto, video)

U međuvremenu u zgradu SUK stigao je i aktuelni ministar odbrane Nebojša Stefanović kog je Hrkalović u intervjuu optužila za prisluškivanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, štićenje pripadnika klana Velje Nevolje i umješanost u aferu “Jovanjica”…

Na razgovor u SUK pozvani su i Hrkalović i Stefanović nakon niza navoda koje su iznijeli u javnosti poslednjih nekoliko dana.

Hrkalović je najpre Stefanovića povezala sa klanom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, aferom “Jovanjica” i prisluškivanjem predsjednika Aleksandra Vučića, dok je Stefanović pričao u video- obraćanju medijima o Hrkalovićkinoj navodnoj intimnoj povezanosti sa pripadnicima “kavačkog klana”.

– Povodom iznijetih tvrdnji i drugih navoda koje su proteklih dana putem medija iznosili ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, ističemo da će po nalogu Višeg javnog tužilaštva, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije postupati u okviru svojih nadležnosti i zakonskih ovlašćenja- saopštio je MUP.

Čitaj još:   UŽAS: NOVI DETALJI PUCNJAVE U LUKAVCU- uhapšen učenik koji je pucao, dječak ima 14 godina... (foto, video)

Kako je dodato u saopštenju, “gospodin Stefanović i gospođa Hrkalović, kao nekadašnji najviši rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova su pozvani na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti”.

Dok je Hrkalovićeva satima bila u zgradi SUK gdje je davala izjavu, u istu je stigao i Nebojša Stefanović. On je u SUK došao u pratnji advokata, dok je Hrkalovićeva stigla sama.

Ona se nasmijala okupljenim novinarima i fotografima, dok je Stefanović prošao bez riječi i ozbiljnog izraza lica.

Dijana Hrkalović je u intervjuu koji je dala za list Objektiv optužila Nebojšu Stefanovića da je lično štitio klan Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića, kriminalne grupe koja je optužena za sedam stravičnih likvidacija, kao i da je učestvovao u aferi “Jovanjica” i naredio prisluškivanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dodala je i da je svoje ime nakon odlaska iz službe promijenila upravo kako Stefanović “ne bi znao kuda se kreće”…

BONUS VIDEO: Državni kriminalci dali iskaz: Dijana Hrkalović i Nebojša Stefanović (ot)krili braću Vučić i …

Čitaj još:   CRNA GORA PROGLASILA RUSKOG DIPLOMATU PERSONOMNON GRATA!!!

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more