IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: GORICA Dodik brutalno izvrijeđala NENADA Čanka, a na red je došao i SENAD Hadžifejzović… (foto, video)

BANJA LUKA- Ne stišavaju se reakcije nakon gostovanja Nenada Čanka na Face televiziji…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 26. 06. 2022… 09: 48… SKANDAL: GORICA Dodik brutalno izvrijeđala NENADA Čanka, a na red je došao i SENAD Hadžifejzović… (foto, video)

Optužbe od strane Nenada Čanka na račun lidera SNSD- a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika pogodile su njegovu odnedavno politički aktivnu kćerku Goricu Dodik, koja je u nekoliko navrata na društvenim mrežama brutalno izvrijeđala Čanka.

„Krme debelo, jedino u Sarajevu i možeš da lažno rokćeš i valjaš se u blatu. Što veća laž o Dodiku to si veća faca na Face tv. Kakva faca takva i televizija, nadam se da ćeš odgovarati za ovo i ti i ta pijandura prekoputa tebe“, poručila je odnedavno politički aktivna Gorica Dodik, te dodala:

„Lažovima i bolesnicima kao što je Čanak treba suditi javno da narod čuje i vidi kako dokazuje ove boleštine što iznosi. Tv kanal samo za prenos suđenja pa odgovaraj frajeru isto kao što i laži iznosiš pred svima“, poručila je Dodikova kćerka.

Čitaj još:   Bezakonje Vesne Bratić stiglo na naplatu: Prvostepene presude za 50 direktora...

Podsjetimo, lider LSV-a Nenad Čanak gostovao je na Face TV-u.

„Mile Dodik je prodana duša, beskrupulozan i nemoralan čovjek! Na Ekonomskom forumu u Rusiji su bili Mile i talibani! Zamislite Putina koji je spao na to da drži govor Miletu i talibanima! Jedino me zaboljelo što je iza sebe držao zastavu BiH!!!

To je svinjarija! Mile računa da pobjegne u Sankt- Peterburg i da ga tamo niko neće naći! Vučić, za razliku od Dodika, razmišlja! Ako Vučić uvede sankcije Rusiji, onda će ga Rusi ubiti! Moskva ne vjeruje Vučiću, a ako bi on krenuo na Zapad– likvidirali bi ga! Dodik pokušava da uz rusku pomoć ide na Srbiju! Dodik je dobio nalog od Putina da krene na Vučića“, kazao je između ostalog Čanak…

(SB)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more