IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria: Predsednik bi mogao da nam da orden za strpljenje… (foto, video)

Pa, zato što mjesecima trpimo da nam se najozbiljniji kriminal, klanje ljudi, otmice i prisluškivanja predstavljaju kao ljubavna melodrama. Za muziku je zadužen Đuka”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 27. 06. 2022… 00: 48… Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria: Predsednik bi mogao da nam da orden za strpljenje… (foto, video)

“U utorak će predsjednik dijeliti Vidovdanska odlikovanja- šteta nas neće biti na spisku. A mogao bi svima da uruči po jedan orden za strpljenje. Zašto? Pa, zato što mjesecima trpimo da se najozbiljniji kriminal, klanje ljudi, otmice i prisluškivanja predstavljaju kao ljubavna melodrama. Za muziku je zadužen Đuka”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.


Predsednik bi mogao da nam da orden za strpljenj”U utorak će predsednik deliti Vidovdanska odlikovanja – šteta nas neće biti na spisku. A mogao bi svima da uruči po jedan orden za strpljenje. Zašto? Pa, zato što mesecima trpimo da nam se najozbiljniji kriminal, klanje ljudi, otmice i prisluškivanja predstavljaju kao ljubavna melodrama. Za muziku je zadužen Đuka”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

  • Zato što se postavlja dilema hoće li se pre završiti rat u Ukrajini ili izbori u Srbiji. Zato što se Trnovac pretvorio u mrtvu petlju, a za deblokadu je zadužen Dačić. Zato što ćutke trpimo savete da, iako bogati, ne idemo na more jer zar ima lepšeg mesta od majke Srbije…
Čitaj još:   Bila je u braku sa Duškom Šarićem, rodila mu dvoje djece pa se razvela, a danas izgleda kao milion dolara... (foto)

Za patetiku je zadužen predsednik- rekla je Obućina, pa zaključila:

I ne samo to, zato što nam se maše trećim svetskim ratom, krvavijim od Drugog, jer to izaziva našu slogu u mučeništvu. Ništa posle toga nije važno. Pa, možemo u horu zapevati, a vi birajte- “Samo da rata ne bude” ili “Bože zdravlja, Bože zdravlja”. Za autorska prava bolje Konstrakta nego Balašević. Eto, zato bi trebalo nešto da dobijemo. Ako ne orden za strpljenje, ono bar pohvalu za nečinjenje.

izvor Direktno.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more