IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ: “Temeljni ugovor je izdaja i okupacija, neće nam se popovi i Vučićeve sluge igrati sa državom”… (foto)

POSLANICA SDP- A SE OGLASILA NA TVITERU: “I Vlada Zdravka Krivokapića je pala zbog popova, pašće i ova”, poručila je DRAGINJA Vuksanović- Stanković…

PODGORICA: Regija, Crna Hronika, Vijesti, utorak, 28. 06. 2022… 19: 28… Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ: “Temeljni ugovor je izdaja i okupacija, neće nam se popovi i Vučićeve sluge igrati sa državom”… (foto)

Draginja VUKSANOVIĆ- STANKOVIĆ je na svom Tviter proflu napisala da je 1918. godina “bila tragedija”, te da “nam se neće popovi, neznalice i Vučićeve sluge igrati sa Državom”

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagovala je na objavljivanje teksta radne verzije Temeljnog ugovora između Vlade Crne Gore i Srpske pravoslavne crkve (SPC) poručivši da se istorija dva puta ponavlja, a da je ugovor “farsa, izdaja i okupacija” države “koju dozvoliti nećemo”.

Čitaj još:   EVO KAD PUHALO DVAPUT TVITA: "Realno, mrtva je trka između Milorada Dodika i..." (foto)

Istorija se dva puta ponavlja, 1918. je bila tragedija, a ovaj ugovor je farsa, izdaja i okupacija Crne Gore koju dozvoliti nećemo, poručila je poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović Stanković reagujući na potpisivanje Temeljnog ugovora Vlade Crne Gore sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC).

“Neće nam se popovi, neznalice  i Vučićeve sluge igrati sa državom. To vrijeme je prošlo. I Krivokapićeva Vlada je pala zbog popova, pašće i ova”, poručila je Vuksanović-Stanković u objavi na Twitteru. 

IZVOR CdM.me

Čitaj još:   MENSUROVA MAJKA IMALA INFARKT zbog postupaka Mine Vrbaški!!!
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more