IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BANJA LUKA- Gorica DODIK u krizi: ZATVARA LUKSUZNI RESTORAN “AGAPE”, Mjesečna kirija je… (foto)

“Da bi vas preduhitrila i iznijela pravu istinu, pa vi kasnije naričite i petljajte, odlučila sam da prva pišem o tome”, kaže Gorica DODIK.

BANJA LUKA: BiH, Ekonomija, Zanimljivosti, petak, 01. VII. 2022… 00: 28…  BANJA LUKA- Gorica DODIK u krizi: ZATVARA LUKSUZNI RESTORAN “AGAPE”, Mjesečna kirija je… (foto)

Gorica Dodik je u nizu objava na Twitteru objavila da 3. jula zatvara restoran “Agape” u “Delti”, a kao razlog je navela previsoku mjesečnu kriju i troškove.

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

– Poštovani dokoni novinari, blogeri, instagram i youtube zvijezde želim da vam saopštim da se 03.07.2022. restoran Agape u Delti zatvara. Naviknuta da od svega što mi otvorimo pravite vijest dana, sedmice, pa razvučete i na koju godinu, očekujem da ćete i od ovog zatvaranja praviti spekulacije i iznositi laži i praviti senzacije kao i do sada, ne sumnjam u vašu maštovitost.

Da bi vas preduhitrila i iznjela pravu istinu, pa vi kasnije naričite i petljajte, odlučila sam da prva pišem o tome. Jedini razlog zatvaranja jeste što od početka pandemije prihodi restorana u Delti ne pokrivaju troškove istog, te smo stalnim pokrivanjem manjka u jednom trenutku ugrozili poslovanje Agapea u Boski.

Čitaj još:   PANIKA: Policija traga za SRPSKI KRIMINALAC, POBJEGAO IZ ZATVORA U NJEMAČKOJ... (foto)

Da više ne dolazimo u tu situaciju odlučili smo da izađemo iz Delte. Malu informaciju zarad lakšeg shvatanja o čemu pišem, onima koji hoće da shvate, samo je kirija na mjesečnom nivou iznosila 36.000 KM, plus plate i ostali troškovi.

I ako mogu da zamolim sve koji planiraju da se bave ovom temom na dnevno političkom nivou, da mi se obratite da vam dostavim relevantne podatke prije objava, pa ako već hoćete da trošite svoje ionako na pretek slobodno vrijeme bar iznesete istinu. Znam da bi vam to bilo jako teško i mučno, ali da pokušate bar malo možda vam se svidi. Stojim vam na raspolaganju – poručila je Dodik.

alt

izvor (SB)

Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more