IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 2. jul 2022. godine…

Saznajte kako su vam zvijezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. jul 2022. godine na portalu iBalkan.net…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 01. VII. 2022… 11: 28… Dnevni horoskop za 2. jul 2022. godine…

SUBOTA- 02. JUL 2022- BLIZANCI PRED OZBILJNOM VEZOM, DJEVICA KREŠE TROŠKOVE, VODOLIJA SUMNJIČAVA…

OVAN
Posao: Imate pionirski duh i ne želite da se odvojite od sopstvenih načela. Smatrate da su oni isuviše ispravni za ono što tek treba da slijedi. Imali ste možda manji konflikt sa osobama, koje vam nose odlično razrješenje situacije u daljem toku rada.

Ljubav: Možda budete razmišljali o osobi koja vam je bila draga već odavno. Nemate namjeru da se suočavate sa svojim emocijama još neko vrijeme.Sadrzaj se nastavlja nakon oglasa

Doğal metoduyla diyabetten kurtulun!Sponsored by MonadPlug

Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK
Posao: Povremeni gubici na koje ste već odavno spremni imaju jaku konotaciju u vašem finansijskom segmentu, jer vas vuku u odlične ideje, koje ćete sprovesti u djelo. Morate da se povinujete u datoj situaciji.

Ljubav: Uživate u čarima jednog Raka. Odlično se razumijete i nemate namjeru da mijenjate status koji trenutno imate. Možete da se pohvalite svojim ljubavnim životom.

Zdravlje: Lupanje srca.

BLIZANCI
Posao: Vaša komunikativnost vam je zaštitni znak i nećete morati da se suočavate sa raznim rizicima koji su oko vas trenutno. Imate odlično čulo zapažanja da ćete moći da prevaziđete sopstveni ego u pojedinim trenucima, kada osjetite pritisak okruženja.

Ljubav: Ne želite da se rasplinete od emocija kada je partner u pitanju, koliko se od vas očekuje mnogo bolje rješenje kada je poslovna strana u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

RAK
Posao: Preduzetnički duh vas tjera na krupne promjene, jer ne uviđate mnogo veliki problem, koji vam se trenutno nameće imperativno. Imali ste i vi svojih ideja, ali su one trenutno u drugom planu. Povinovaćete se trenutnom položaju koji ste stekli.

Ljubav: Vaše emocije su na mjestu i nemate problem na polju ljubavi. Odlična komunikacija sa partnerom je ono što vas održava u životu.

Zdravlje: Koljena su vam slaba tačka.

LAV
Posao: Danas se osjećate kao gubitnik. Nemate namjeru da se odvajate iz grupe i svoj ego trenirate. Biće i boljih dana. Pokažite šta imate da radite u grupi i nastojte da ispoštujete dogovor.

Čitaj još:   DRAMA U BANJOJ LUCI: Vozilo eksplodiralo, naučni saradnik u Poljoprivrednom institutu RS- a spasio se u zadnji tren...  (foto)

Ljubav: Partner vam je odličan oslonac i ne morate da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ovaj put, jer imate šta da ponudite. Bavite se emotivnom stranom.

Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

DJEVICA
Posao: Možda ste na ratnoj nozi sa partnerom, koji vam je obećao mnogo toga ali od dogovora niste nešto posebno dobili. Možda se budete dogovorili da promijenite trenutnu situaciju i iz nje izvučete korist.

Ljubav: Ne želite da se raspravljate. Nemate živaca za tako nešto, jer ste se odavno već oprostili od osobe koja je još uz vas. Ne želite nekoga da povrijedite, ali odlazak je neminovan.

Zdravlje: Redovno pijte vodu…

VAGA
Posao: Ortakluk koji vam se uviđa kroz posao je odličan potez. Tržište na koje izlazite, nosi vam odlične ideje koje ne morate da sprovodite u djelo bar za neko vrijeme. Odlična podrška neće izostati. Imate odlično okruženje, koje vam nosi mnogo dobru energiju.

Ljubav: Osoba koja je trenutno pored vas nije zadovoljno vašim stavom. Pokušajte da se promijenite i prilagodite situaciji. Neko nov, vam iskreno pokazuje svoja osjećanja.

Zdravlje: Osjećate veliku tenziju.

ŠKORPIJA
Posao: Špekulacije koje ste očekivali za danas, odložite ih za neki drugi period. Morate da budete svjesni da previše žurite u pokušaju da dostignete nešto više na putu ka uspjehu. Morate da se oslonite na neke ljude.

Ljubav: Očekujte prijatna iznenađenja. Imate udvarače samo je pitanje kome bi hteli da priđete i započnete romantičan razgovor.

Zdravlje: Kontrolišite rad štitne žlijezde.

STRIJELAC
Posao: Pomalo ste umorni od cijele situacije na poslovnom planu. Morate da naučite da kanališete negetativnu energiju, kroz posao kome se bavite. Pokušavate da dominirate, ali taj stav ne podržavaju vaše kolege.

Ljubav: Isuviše ste okupirani osobom iz prošlosti da vam se savjetuje da se češće družite sa pozitivnim ljudima kako bi se odmorili i napravili dobar izbor.

Zdravlje: Više se bavite fizičkom aktivnošću…

JARAC
Posao: Imate dovoljno vremena da završite mnogo toga u svom poslovnom segmentu. Ne pokušavajte da odložite datu poslovnu ponudu koja vam se smiješi. Budite mudriji u svom poslu koji radite.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. maj 2019. godine

Ljubav: Bićete prijatno raspoloženi prema osobi na koju često mislite. Nećete se dvoumiti, kada je u pitanju zajednički izlazak. Imaćete odličan provod.

Zdravlje: Problem sa digestivnim traktom.

VODOLIJA
Posao: Povremeno se brinete oko svojih finansija koje i nisu baš na zavidnom nivou, koliko ste bili spremni da očekujete. Nećete očajavati već ćete biti na pravom potezu za neko vrijeme. Budite strpljiviji.

Ljubav: Niste sami i to je vaša pobjeda za danas. Ukoliko uvidite da je još neko prisutan u vašoj glavi ne želite da se to završi. Možda vam se smiješi karmička ljubavna priča.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

RIBE
Posao: Pomalo vas iritira stav kolega koji su protiv vašeg rada. Imali ste dovoljno vremena da svoje aktivnosti svedete na minimum i da izvučete odličnu korist iz zajedničkih aranžmana. Jedna Djevica je na vašoj strani i ne želi da vas napusti u ovom trenutku.

Ljubav: Pomalo vas partner iritira i ne želite da otvorite svoje srce, tek tako. Smatrate da vam neko duguje izvinjenje. Bićete odličan pregovarač ukoliko vi to želite.

Zdravlje: Provjerite hormone štitne žlijezde…

IZVOR iBalkan.net

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more