IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOMŠIJE U ŠOKU: Tibor likvidirao partnerku Anu, pili u kafani, pa otišli kući i onda su se začuli pucnji… (foto)

Kako tvrde komšije, njih dvoje su iza sebe imali neuspješne brakove i provodili su dosta vremena zajedno. Ana ima dvoje djece sa prvim suprugom i jedno unuče…

SOMBOR: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 02. VII 2022… 22: 38… KOMŠIJE U ŠOKU: Tibor likvidirao suprugu Anu, pa presudio sebi… (foto)

Jezivi zločin dogodio se u petak u 21. 30 časova, nakon što se par vratio iz kafane..

Tibor Balaš (57) ubio je svoju partnericu Anu Kabok (49), pa presudio sebi u porodičnoj kući u Telečki kod Sombora u Srbiji, a komšije su otkrile šta je prethodilo tragediji.

– Anu i Tibora te večeri su svi videli u kafani, pili su i provodili se, a onda su otišli kod njega kući. Sumnja se da su se ponovo posvađali jer Ana nije željela da se preseli kod njega. Komšija je začuo dva pucnja malo nakon što su ušli u kuću. Prestravljeni čovjek je uletio i zatekao ih mrtve u lokvi krvi- priča izvor.

Lokva krvi

– Tibor je Anu pogodio hicem u glavu, a potom je sebi pucao u usta. Njegova nepokretna majka bila je u drugoj sobi, jadnica ništa nije mogla da uradi – navodi izvor.

Čitaj još:   MUČI VAS GASTRITIS: Spisak namirnica koje umiruju i nadražuju želudac... (foto)

Kako tvrde komšije, njih dvoje su iza sebe imali neuspješne brakove i provodili su dosta vremena zajedno. Ana ima dvoje djece sa prvim suprugom i jedno unuče.

Stanovnici Telečke ispričali su da je par bio u kafani koja se nalazi prekoputa kuće u kojoj se zločin dogodio.

  • Ljudi iz kafane su kao i komšija začuli pucnje i potrčali ka Tiborovoj kući. Međutim, gazda lokala je izletio i počeo da ih moli da se vrate zarad svoje sigurnosti. On je pomislio da naoružani Balaš šenluči i da će povrijediti nekoga. Svi su se šokirali kad su shvatili da je ubio Anu, pa presudio sebi – kažu komšije.

Ana mi se žalila na Tibora

Bivši muž ubijene Ane Atila Kabok navodi da je znao da je njegova nekadašnja supruga, s kojom ima dvoje djece, imala probleme s Balašem.

– Ana mi se žalila na Tibora da je često maltretira. Iako smo se razveli prije tri godine, htio sam da joj pomognem i da porazgovaram s njim. Ona je živjela u Somboru, ali je ovde dolazila- rekao je potreseni čovjek.

BONUS VIDEO: Jezivi detalji zločina u Leskovcu- MAĆEHI REKLA DA KRIJE PORODIČNO ZLATO U ŠUPI

Čitaj još:   DETALJI, ZAHTJEVA"BNV" ZA SPECIJALNI STATUS SANDŽAKA:Skupština, vlada, guverner, demilitarizacija…

izvor Hayat.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more