IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Detalji haosa u Nišu: Potpuni fijasko, meč Srbije i Belgije pod znakom pitanja, Belgijanci ne žele na novi megdan Srbiji… (foto, video)

Košarkaški spektakl se pretvorio u veliki fijasko…

NIŠ: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 21. VII 2022… 08: 21… Detalji haosa u Nišu: Potpuni fijasko, meč Srbije i Belgije pod znakom pitanja, Belgijanci ne žele na novi megdan Srbiji… (foto, video)

Košarkaške reprezenentacije Srbije i Belgije trebalo je da odigraju meč poslednjeg kola prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Nišu u dvorani „Čair“, ali se spektakl pretvorio u totalni fijasko.

Krcata dvorana puna navijača željna da na delu vide izabranike Svetislava Pešića, gledala je košarku samo dva minuta i šest sekundi pre nego što je započeo haos. Usledio je nestanak struje i privremeni prekid meča koji se ubrzo pretvorio u potpuno odlaganje.

U dva navarta je djelovalo da će situacija biti rešena i meč nastavljen, ali struja ponovo nestajala i poslije više od sat vremena neizvesnosti i isčekivanja donijeta je odluka da se meč prekine i nastavi u ponedeljak od 19. 00. Tu informaciju je potvrdio i Košarkaški savez Srbije, ali sepojavila mogućnost da Belgijanci uopšte ne izađu na teren.

Prema informacijama “Sport Kluba”, Belgijanci su saopštili da ne žele da igraju u ponedeljak. S obzirom da je FIBA već donijela odluku, ukoliko se rival ne pojavi u zakazano vrijeme, utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 20: 0 u korist Srbije.

Čitaj još:   KAD NE POMAŽU APELI: Nećeš vakcinu, onda nema ni 60 eura od države!!! (foto)

Neke od informacija koje su kružile tokom večeri bile su da je cio Niš ostao bez struje, ali nikakva potvrda o tome nije stigla.

Sve što se dešavalo u Nišu, izazvalo je i bes navijača.

Slutilo je na spektakl, ali je brojna publika doživela razočarenje.

Kada je sat otkucao 7: 54 prije kraja prve četvrtine, u Nišu je zavladao mrak.

Nisu pomogla ni dva pokušaja povratka struje, rezultat je, uprkos naznakama da bi moglo da bude bolje, bivao isti.

Nakon što je struja u Čairu nestala po treći put, a rok od 21. 55, za kada je najavljeno da će biti doneta odluka o nastavku susreta, probijen, igrači su prekinuli sa zagrevanjem. Malo pošto je sat prebacio 22 časa Belgijanci su krenuli ka svlačionici, a objava spikera u Čairu da će susret biti pomeren za ponedeljak u 19 časova izazvala je salve zvižduka prisutnih navijača.

U tih dva minuta i šest sekundi viđene su dve trojke Belgijanaca i jedna trojka VVanje Marinkovića za Srbiju, ali to po svemu sudeći niko neče pamtiti.

Čitaj još:   HOROR,POSTAO AGRESIVAN, RAZBIO TELEFON, STAVIO NOŽ POD GRLO I ZVIJERSKI JE SILOVAO: Detalji užasa, djevojka izbezumljeno trčala ulicom...

izvor Nova.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more