IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILOŠ Čelanović: PROTEST građana ispred Vlade OPRAVDAN, pozivamo državotvorne partije da USKRATE podršku DRITANU Abazoviću…

Večerašnji protest koji grupa građana organizuje u 20 časova ispred zgrade Vlade u Podgorici potpuno je opravdan i Socijaldemokrate će se, kada je riječ o ovako važnim pitanjima, uvijek odazvati pozivima građana, saopštio je generalni sekretar SD-a, Miloš Čelanović

Večerašnji protest koji grupa građana organizuje u 20 časova ispred zgrade Vlade u Podgorici potpuno je opravdan i Socijaldemokrate će se, kada je riječ o ovako važnim pitanjima, uvijek odazvati pozivima građana, saopštio je generalni sekretar SD- a, Miloš Čelanović. 

Kako je naveo, sasvim je jasno da premijer Abazović ima jasan cilj – potpisivanje ovakvog ugovora sa SPC koji znači klasičnu izdaju Crne Gore i njenih vitalnih državnih interesa. Tome u prilog govori i njegov stav da, što se radne verzije ugovora tiče, on tu ništa ne bi mijenjao. Abazović je zato i doveden, da ponizi Crnu Goru i dovrši ono što njegov prethodnik, Zdravko Krivokapić, nije uspio da postigne.

Čitaj još:   MILOŠ Čelanović: Odluka JAKOVA Spajića, za odlaganje popisa stav DF- a... (foto)

“Socijaldemokrate još jednom pozivaju državotvorne partije da, koliko je danas, učine korak ka sprječavanju ovakve sramne izdaje naše domovine. Krajnje je vrijeme da otkažu podršku ovoj izdajničkoj Vladi i već noćas promijene društvo– da umjesto sa Abazovićem unutar zgrade Vlade budu sa građankama i građanima, iskrenim patriotama, na protestu ispred Vlade”, zaključio je Čelanović.

izvor: agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more