IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poršeom udario sina Danisa Tanovića: Spahović, sklopio sporazum sa Tužilaštvom KS i dobiće kaznu zatvora od… (foto, video)

BENJAMINU Spahović je nekoliko sati nakon nesreće uhapšen, te mu je određen pritvor u kojem se i danas nalazi…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 21. VII 2022… 13: 21… Poršeom udario sina Danisa Tanovića: Spahović, sklopio sporazum sa Tužilaštvom KS i dobiće kaznu zatvora od… (foto, video)

BENJAMIN Spahović je osumnjičen za teško krivično djelo protiv sigurnosti saobraćaja…

Benjamin Spahović koji je 11. februara džipom udario 16- godišnjeg Orhana Tanovića na Drveniji i nanio mu teške tjelesne povrede, sklopit će sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom KS.

Prema tom sporazumu koji je danas zaprimio Općinski sud u Sarajevu Spahović će dobiti kaznu zatvora u trajanju od dvije godine.

BENJAMIN Spahović je nekoliko sati nakon nesreće uhapšen, te mu je određen pritvor u kojem se i danas nalazi. Osumnjičen je za teško krivično djelo protiv sigurnosti saobraćaja.  

Čitaj još:   AFERIM: Japanski milijarder Hiroshi Mikitani donirao 8,7 miliona dolara UKRAJINI...

ORHAN Tanović se mjesecima oporavljao u bolnici, gdje je učio ponovo hodati, govoriti, zbog povrede glave koju je zadobio.

Povrijeđeni 16- godišnjak je sin poznatog bh. režisera Danisa Tanovića te je njegov oporavak izazvao veliku pažnju javnosti. 

(Nap.ba)

 

Država zbog Vesne Bratić nastavlja da plaća izgubljene sudske sporove…

Upravni sud je usvojio tužbu članova prvog saziva Etičkog komiteta Read more

Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN…

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u Read more