IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Poršeom udario sina Danisa Tanovića: Spahović, sklopio sporazum sa Tužilaštvom KS i dobiće kaznu zatvora od… (foto, video)

BENJAMINU Spahović je nekoliko sati nakon nesreće uhapšen, te mu je određen pritvor u kojem se i danas nalazi…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 21. VII 2022… 13: 21… Poršeom udario sina Danisa Tanovića: Spahović, sklopio sporazum sa Tužilaštvom KS i dobiće kaznu zatvora od… (foto, video)

BENJAMIN Spahović je osumnjičen za teško krivično djelo protiv sigurnosti saobraćaja…

Benjamin Spahović koji je 11. februara džipom udario 16- godišnjeg Orhana Tanovića na Drveniji i nanio mu teške tjelesne povrede, sklopit će sporazum o priznanju krivice sa Tužilaštvom KS.

Prema tom sporazumu koji je danas zaprimio Općinski sud u Sarajevu Spahović će dobiti kaznu zatvora u trajanju od dvije godine.

BENJAMIN Spahović je nekoliko sati nakon nesreće uhapšen, te mu je određen pritvor u kojem se i danas nalazi. Osumnjičen je za teško krivično djelo protiv sigurnosti saobraćaja.  

Čitaj još:   PUŠTENE HEMIKALIJE I PEPEO: Pomor ribe, TE Pljevlja zagađuje Ćehotinu...

ORHAN Tanović se mjesecima oporavljao u bolnici, gdje je učio ponovo hodati, govoriti, zbog povrede glave koju je zadobio.

Povrijeđeni 16- godišnjak je sin poznatog bh. režisera Danisa Tanovića te je njegov oporavak izazvao veliku pažnju javnosti. 

(Nap.ba)

 

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more