IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SVAKA ČAST: Hamad Međedović osvojio je titulu na čelendžeru u njemačkom Lidenšajdu… (foto)

HAMAD Međedović preko favorita do najveće titule u dosadašnjoj sportskoj karijeri…

NOVI PAZAR: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 04. VII 2022… 00: 38… SVAKA ČAST: Hamad Međedović osvojio je titulu na čelendžeru u njemačkom Lidenšajdu… (foto)

Teniser Hamad Međedović osvojio je titulu na čelendžeru u njemačkom Lidenšajdu pošto je u finalu ubjedljivo savladao Žižen Žanga iz Kine sa 2: 0, po setovima (6: 1, 6: 2)…

Osamnaestogodišnji Novopazarac, 395. na ATP listi je finalni meč protiv iskusnije Kineza, 281. igrača svijeta riješio u svoju korist za nepunih 50 minuta igre.

Najbolj mladi teniser u regionu se u glavni žreb turnira na šljaci, koji se igrao za nagradni fond od 45.730 eura, plasirao preko kvalifikacija, a do najvrijednijeg trofeja u dosadašnjoj karijeri došao i to sa ubjedljivim pobjedama nad mnogo iskusnijim i bolje plasiranim teniserima na svjetskoj rang listi.

Čitaj još:   VIC DANA Tipični macho, muškarac oženi...

Među rivalima bio mu je i polufinalista Rolan Garosa iz 2018. godine i nekada 16. igrač na planeti Italijan Marko Ćekinato.

Četvrta seniorska titula Međedoviću je donijela 80 bodova i nešto više od 6.000 eura, kao i napredovanje na ATP listi za preko 130 pozicija.

Mladi Novopazarac će naredne nedelje igrati na ATP čelendžeru u Salcburu, čiji je nagradni fond blizu 135.000 eura…

izvor iBalkan.net/ Danas.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more