IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZASTAVA VIŠKA kod ministra Dukaja? CGO: Nadležni da utvrde je li kabinet i da reaguju… (foto)

Društvenim mrežama dijeli se post koji je na Tviteru objavio ministar javne uprave Marash Dukaj, na kojem je američkoj ambasadorki čestitao 4.jul, Dan nezavisnosti SAD…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 05. VII 2022… 10: 38… ZASTAVA VIŠKA kod ministra Dukaja? CGO: Nadležni da utvrde je li kabinet i da reaguju… (foto)

Nema ništa čudno u postu da uz njega ne ide i fotografija na kojoj se vidi iza Dukaja pored crnogorske i albanska zastava.

Ministar javne uprave Maraš Dukaj, iako dolazi iz partije nacionalne manjine, mora znati da kao član Vlade Crne Gore, a posebno kad istupa kao ministar, ima obavezu da zastupa interese države Crne Gore i svih njenih građana/ki bez obzira na nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost, naveli su iz Centra za građansko obrazovanje.

Čitaj još:   Korona ubija narko- mafiju: Najveći udar na podzemlje... (foto)

“Zakon o izboru, upotrebi i javnom isticanju nacionalnih simbola propisuje zabranu isticanja simbola druge države, između ostalog, u objektima Vlade”, naveo je CGO na Tviteru.

CGO poziva nadležne organe da utvrde da li je fotografija ministra napravljena u objektu Vlade i postupe u skladu sa zakonom.

IZVOR Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more