IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HISTERIJA U SRBIJI: Boris Tadić, pozvao Aleksandra Vučića, da podnese ostavku… (foto, video)

Boris Tadić pozvao je Aleksandra Vučića da ponese političku odgovornost za loša kadrovska rešenja i podnese ostavku, ocenjujući da je Srbija postala kriminalna država…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 06. VII 2022… 18: 38… HISTERIJA U SRBIJI: Boris Tadić, pozvao Aleksandra Vučića, da podnese ostavku… (foto, video)

Tadić, koji je nekadašnji predsednik države je, u intervjuu za list Nova, rekao da ministar Nebojša Stefanović i nekadašnja državanja sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, „iznetim međusobnim optužbama zapravo iznad svega optužuju Vučića, jer oni su njegovi najbliži saradnici i ogledalo njegove vlasti“.

„U tom smislu on bi morao da ponese političku odgovornost za takve svoje kadrove, a oni svakako nisu izuzetak, već pravilo svih ovih godina. Umesto toga, on se postavlja u poziciju žrtve i jedini komentar mu je da bi nadležni trebalo da rade svoj posao“, rekao je Tadić.

Tadić je naveo da „kao čovek koji deceniju nosi teret optužbi za loša kadrovska rešenja ima moralno pravo da pozove na takvu političku odgovornost“.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Stradao, prilikom sječe bukovog drveta...

„I to ne samo što sam je ja uvek nosio u odnosu na moje kadrove, već i zato što moja ni najgora kadrovska rešenja svakako nikad nisu bila osumnjičena za umešanost u monstruozne zločine i brutalni organizovani kriminal. Za umešanost u takav kriminal dovoljna je samo i sumnja, a kamoli osnovana sumnja, da politički najodgovorniji podnese ostavku“, rekao je Tadić.

Kako je istakao, „u svakoj normalnoj zemlji bi zbog ovoga pala vlada, a predsednik bi podneo ostavku, a ne igrao ulogu nevine žrtve“…

BONUS VIDEO: Boris Tadić o Vučiću izmeđi Nebojše i Dijane i propuštenim šansama u Beogradu…

izvor Nova.rs

DRAGINJA Vuksanović- Stanković ministarki Marović: I VAS JE ODLAZEĆI PREMIJER ISKORISTIO…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je ministarki evropskih poslova Read more

Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more