IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U VOZU ZA SPLIT: Putnici ležali na podu, jedni na drugima, do toaleta nemoguće doći … (foto)

I domaći i strani putnici u nevjerici su gledali u potpuni haos koji je nastao u vozu na relaciji Osijek- Zagreb- Split. Putnici satima nisu mogli do WC- a jer su podovi bili krcati onima koji unatoč svojoj karti nisu imali svoje mjesto…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, Zanimljivosti, četvrtak, 07. VII 2022… 09: 58… HAOS U VOZU ZA SPLIT: Putnici ležali na podu, jedni na drugima, do toaleta nemoguće doći … (foto)

U vozu na relaciji Osijek- Zagreb- Split nastao je haos zbog prevelikog broja putnika. Mnogi satima nisu mogli do toaleta jer su podovi bili krcati putnicima koji nisu imali svoje mjesto iako su kupili kartu.

Dijana Grgić ukrcala se na voz u Zagrebu i putovala do Knina pa je za N1 iz prve ruke ispričala kako je putovanje izgledalo.

  • Ne znam je li ovo uobičajena slika. Nisam dugo putovala vlakom, ali mislim da nakon ovoga niti neću. Ja sam se ukrcala u Zagrebu u vlak, ali on je putovao iz Osijeka, preko Zagreba i Knina do Splita. Ono što će HŽ vjerojatno ponuditi kao objašnjenje je da se veliki broj turista uputio u Split zbog održavanja Ultra Europe festivala ovog vikenda. U Zagrebu je već na kolodvoru bilo jasno da ima previše putnika i da nema nikakve šanse da svi oni stanu u vlak. Priključili su još tri dodatna vagona, ali to nije bilo ni blizu dovoljno. Kondukteri nisu bili na vratima i nisu kontrolirali ulazak putnika– ispričala je putnica za N1.
Čitaj još:   MAKEDONAC, SVE ZARAZIO SIDOM TOKOM GRUPNJAKA: SMRT, članova grupe EKV...

“Svi putnici su imali plaćene karte i rezervacije. To su sve turisti i mislim da je to prestrašna slika koju smo prikazali. Ja bih se zapitala želim li posjetiti opet Hrvatsku. Ljudi su sjedili na hodnicima, spavali na svojim torbama, koferima, jedni na drugima, nije se bilo moguće probiti do WC- a”, navela je Grgić.

Grgić je u Knin stigla sa zakašnjenjem od sat vremena. Kaže da se ne zna što se dalje događalo do Splita, ali ističe da je do Knina putovala šest sati.

  • Razgovarala sam s putnicima, jako su loše njihove reakcije, to nisu normalni i ljudski uvjeti. Bili su zbunjeni jer nisu imali koga pitati što da rade. Bili su prepušteni sami sebi. Niko nije prekontrolirao karte– ispričala je Grgić.

Putnica zaključuje da je rješenje za ovakve sramotne situacije jednostavno i da se treba samo postaviti red i da ne treba prodavati duple karte.

Čitaj još:   PAMET U GLAVU, OVE NAVIKE SU SMRTONOSNE, PRESTANITE DA IH RADITE: Male sitnice, mogu da BUDU KATASTROFALNE...

izvor N1

TREBA ZNATI: Razlike između napada panike i anksioznosti? (foto, video)

Neočekivani napadi panike se javljaju bez očiglednog uzroka. Očekivani napadi Read more