IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HLADAN TUŠ ZA MLADOG GRADONAČELNIKA: Gorica Dodik poručila Stanivukoviću nakon što je “popio” šamar od nepoznate djevojke… (foto)

Cijelu regiju je obišla vijest kako je sinoć, u toku koncerta Momčila Bajagića Bajage, na banjalučkom Kastelu, za sada javnosti nepoznata djevojka prišla gradonačelniku Banje Luke Drašku Stanivukoviću i udarila mu šamar…

BANJA LUKA: BiH, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 07. VII 2022… 18: 38… HLADAN TUŠ ZA MLADOG GRADONAČELNIKA: Gorica Dodik poručila Stanivukoviću nakon što je “popio” šamar od nepoznate djevojke… (foto)

Jutros je mlađahni gradonačelnik grada na Vrbasu dobio “još jedan šamar”, ovaj put verbalni, ili da budemo precizniji, pisani, kojeg mu je opalila “prva kćerka u Srba”. Naravno, riječ je o Gorici Dodik, koja je Stanivukoviću poručila da je upravo on u praksu uveo ponašanje koje je domostrirala nepoznata djevojka. 

“Užasno je to da danas svako kome se ne sviđaš može da ti priđe i fizički te napadne, mislila sam da je to vrijeme davno prošlo. Djevojka je nažalost samo sebe ponizila ovim što je uradila. Ali ne zaboravimo da je upravo ovaj koji je dobio šamar “legalizirao” takvo ponašanje. 

Vjerujem da se svi sjećaju kako se on obraćao štićenim ličnostima, ljudima koji predstavljaju ovu Republiku, pritom ne mislim da on uopće obnaša takvu funkciju da bi imao pet tjelohranitelja i da treba biti štićena ličnost. 

Kako je upadao na privatne posjede jer je on sebi dao za pravo da presuđuje… Ne znam što bih ti rekla dragi gradonačelniče, ali kako si sijao tako i žanješ”, napisala je Gorica Dodik. 

Čitaj još:   CRNA GORA NA NOGAMA: Demonstracija patriotske kolone za domovinu... (foto i video)

Djevojka je nažalost samo sebe ponizila ovim što je uradila. Ali da ne zaboravimo da je upravo ovaj koji je dobio šamar “legalizirao” takvo ponašanje.

izvor (SB)

VIC DANA: DOMAĆICA ušla u mesaru pa sve zagleda i mjerka, a onda je prekinu pajdo mesar… (foto)

„Nije, gospođo, košta 20 KM“!!! SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, srijeda, 17. Read more

DOŠLA VODA DO GRLA: Vučić razgovarao sa zvaničnicima NATO- a, Velike Britanije i SAD- a… (foto, video)

Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa zvaničnicima NATO- a, Velike Britanije Read more