IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NA MREŽAMA: Renovirani Hotel Beograd, radnici bježali glavom bez obzira, obrušio se plafon… (foto, video)

Trenutak obrušavanja plafona iznad nove svečane sale u nekadašnjem Hotelu Beograd, sada Leskovac, djelovao je jezivo, a u tom momentu su u objektu bili i radnici koji su počeli da bježe glavom bez obrzira…

LESKOVAC: Srbija, Crna Gora, vijesti, subota, 09- VII- 2022… 00: 38… HIT NA MREŽAMA: Renovirani Hotel Beograd, radnici bježali glavom bez obzira, obrušio se plafon… (foto, video)

Tužne slike dolaze ovog dana iz nove i skoro otvorene svečane sale u tek renoviranom Hotelu Beograd u centru Leskovca nakon što se nad njom obrušila krovna konstrukcija.

BIO JE TO TRENUTAK Obrušavanja plafona iznad nove svečane sale u nekadašnjem Hotelu Beograd, sada Leskovac, dJelovao je jezivo, a u tom momentu su u objektu bili i radnici koji su počeli da bježe glavom bez obrzira.

Krov se obrušio usled greške radnika koji su postavljali na tom djelu krova protivpožarne prskalice. Bitno je da niko nije povređen kazao je za Rešetku Zvonimir Mitrović, osnivač i vlasnik modne kuće Montobene, jedan od privrednika koji je zakupio prostor u nekadašnjem simbolu Leskovca, a koji je na radost građana obnovljen i počeo da radi prije dvije godine.

Čitaj još:   KAO U VRIJEME RATA: Donald Tramp, traži ODLAGANJE IZBORA... (foto i video)

U uređenje i opremanje ovog prostora investitori iz Leskovca su uložili milion eura…

BONUS VIDEO: Treutak urušavanja plafona u nekadašnjem Hotelu Beograd…

izvor Direktno.rs

Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more