IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVE PROVOKACIJE Aleksandara Vulina: Jedini način da Balkan ostane stabilan je da Srbi žive u jednoj državi… (foto, video)

Vulin je naveo da će Srbi, ako hoće da opstanu, “veoma brzo postati jedinstven politički narod, kao prvi korak ka ujedinjenju”…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 10. VII 2022… 10: 38… NOVE PROVOKACIJE Aleksandara Vulina: Jedini način da Balkan ostane stabilan je da Srbi žive u jednoj državi… (foto, video)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako je jedini način da Balkan ostane stabilan, da Srbi žive u jednoj državi.

– Kažu da je “srpski svet” drugo ime za veliku Srbiju. Na našu žalost, nje nikada nije bilo, ali “velike Albanije” jeste i “velike Hrvatske'”jeste – rekao je Vulin za “Politiku”.

Vulin je naveo da će Srbi, ako hoće da opstanu, “veoma brzo postati jedinstven politički narod, kao prvi korak ka ujedinjenju”.

On smatra da će se Srbi jednom ujediniti zato što nikada u historiji nisu, te da će doći vrijeme da se to desi.

Čitaj još:   Predsjednik OO SDP Nikšić: Predložemo da samostalno izađemo na izbore u Nikšiću... (foto)

– Jedini način da Balkan ostane stabilan jeste da Srbi žive u jednoj državi. Svi sukobi na Balkanu počinju  diskriminacijom Srba. Tamo gdje poštuju prava Srba nemaju problem sa “srpskim svetom” – rekao je Vulin…

BONUS VIDEO: Vulin: Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić je Srbija koja ne čeka da joj se pomogne…

izvor Fakror.ba

TREBA ZNATI: Razlike između napada panike i anksioznosti? (foto, video)

Neočekivani napadi panike se javljaju bez očiglednog uzroka. Očekivani napadi Read more