IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVE PROVOKACIJE Aleksandara Vulina: Jedini način da Balkan ostane stabilan je da Srbi žive u jednoj državi… (foto, video)

Vulin je naveo da će Srbi, ako hoće da opstanu, “veoma brzo postati jedinstven politički narod, kao prvi korak ka ujedinjenju”…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 10. VII 2022… 10: 38… NOVE PROVOKACIJE Aleksandara Vulina: Jedini način da Balkan ostane stabilan je da Srbi žive u jednoj državi… (foto, video)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako je jedini način da Balkan ostane stabilan, da Srbi žive u jednoj državi.

– Kažu da je “srpski svet” drugo ime za veliku Srbiju. Na našu žalost, nje nikada nije bilo, ali “velike Albanije” jeste i “velike Hrvatske'”jeste – rekao je Vulin za “Politiku”.

Vulin je naveo da će Srbi, ako hoće da opstanu, “veoma brzo postati jedinstven politički narod, kao prvi korak ka ujedinjenju”.

Čitaj još:   Uhapšen "kralja džeparoša": Elvis iz Zenice poznat kao višestruki povratnik... (foto)

On smatra da će se Srbi jednom ujediniti zato što nikada u historiji nisu, te da će doći vrijeme da se to desi.

– Jedini način da Balkan ostane stabilan jeste da Srbi žive u jednoj državi. Svi sukobi na Balkanu počinju  diskriminacijom Srba. Tamo gdje poštuju prava Srba nemaju problem sa “srpskim svetom” – rekao je Vulin…

BONUS VIDEO: Vulin: Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić je Srbija koja ne čeka da joj se pomogne…

izvor Fakror.ba

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more