IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

URNEBES IZ SRBIJE: Parlamentarac u Skupštini izvadio mobitel i pustio narodnjake… (foto, video)

Kako je zastupnik iz naroda objasnio i opisao problematiku preglasne muzike u centru grada, pogledajte u videu koji ide na kraju teksta…

KRALJEVA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 10. VII 2022… 11: 38… URNEBES IZ SRBIJE: Parlamentarac u Skupštini izvadio mobitel i pustio narodnjake… (foto, video)

Bojan Otašević, odbornik u Skupštini Kraljeva izveo je svojevrsni performans na posljednjoj sjednici Skupštine Kraljeva.

On je zvadio mobilni telefon iz džepa, prislonio ga na mikrofon i svima pustio pjesmu.

„Drugi donose tabele pa kroz njih ilustruju probleme, a ja sam se odlučio za video zapis u nekih petnaestak sekundi“, rekao je Otašević puštajući jedan od poznatih „narodnjaka“.

Čim je krenula pjesma umešao se predsednik Skupštine Nenad Marković, tražio je da se utiša, govoreći kako to ne dolikuje jednom odborniku.

„E, ovo je bila uvertira za ono što se stanovnicima u u centralnoj ulici u Kraljevu dešava svakog vikenda u letnjem periodu. Petkom i subotom, satima moraju da slušaju preglasnu muziku. I niko ne reaguje. Nemam ništa protiv ugostiteljskih objekata, ali neko treba da izmeri buku koju stvaraju. Počinjem ozbiljno da se pitam da li možda neko od ljudi iz gradske vlasti pušta tu muziku. Ne bi me to iznenadilo“, kazao je Otašević.

Čitaj još:   URNEBES IZ SRBIJE: Region se smije, pogledajte kako se Vučić "snašao" u ulozi Balkanskog špijuna... (foto, video)

Kako je Otašević objasnio i opisao problematiku preglasne muzike u centru Kraljeva, pogledajte u videu:

izvor (SB)

URNEBES: Izbor najvažnijih lažnih vijesti iz 2022. godine… (foto, video)

Godina 2022. se zahuktava, očekivanja rastu, Mariana Aranđelović, glumica, stand Read more

DRAGINJA Vuksanović- Stanković ministarki Marović: I VAS JE ODLAZEĆI PREMIJER ISKORISTIO…

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović-Stanković poručila je ministarki evropskih poslova Read more

Čitaj još:   SARAJEVO: Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Kantona bez novozaraženih koronavirusom... (foto)