IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 12. jul 2022. godine…

Škorpiji ne ide sve po planu, Lavu se smiješi ljubav, Škorpiji će se loša koncetracija obiti o glavu, Rak sa razlogom sumnja u partnera, ozbiljna virusna infekcija zadesiće Blizance… Šta su vam zvijezde još pripremile, pogledajte u nastavku:

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, ponedeljak 11. VII 2022… 13: 38… Dnevni horoskop za 12. jul 2022. godine…

Pogledajte vaš horoskop za 12. jul 2022. i saznajte šta vam je suđeno na poljima zdravlja, posla i finansija, ljubavi…

Ovan

Početak novog posla ili uspostavljanje novog ogranka poslovanja može obilježiti ovaj dan. Pred vama je izazov nepoznatog. Pažljivo birajte riječi danas, jer je velika mogućnost da ne budete shvaćeni onako kako bi trebalo. Glavobolja…

Bik

Negativno naelektrisanje na poslu može stvoriti jedan problematičan saradnik. Razmišljate o tome da prekinete svaku komunikaciju sa njim. Ljubavna avantura sa osobom iz drugog grada ili iz inostranstva predstavlja dominantnu temu ovog perioda. Upala krajnika…

Blizanci

Višestruki poslovni sastanci mogu vas danas potpuno iscrpiti. Međutim, uspješno ćete zaključiti ugovor o novom poslovanju. Osjećate zamor u vezi sa partnerom, a rutinu najmanje podnosite na emotivnom planu. Razmišljate o tome kako da vratite stari žar u vezu. Glavobolja.

Rak

Radite na uspostavljanju savršene organizacije za vaše buduće poslovanje. Ključ uspjeha je u tome da oko sebe okupite pouzdane ljude. Nesuglasice sa ukućanima mogu eskalirati u pravcu većeg konflikta. Neko od vas će morati da popusti. Osjećate snažan bol na potiljku, obavezan je odlazak kod ljekara.

Lav

Ovaj dan proteći će u znaku proširenja kruga saradnika, a poseban uspjeh vas očekuje ukoliko se bavite građevinom, prosvjetom ili trgovinom. Ovaj dan sadrži atmosferu sudbinskog susreta i ljubavi na prvi pogled. Potencijalnog partnera možete upoznati preko prijatelja. Bolovi u koljenu.

Čitaj još:   Vic dana Mujo i mala plata...

Djevica

Povoljni aspekti u vašem znaku donijeće vam priliku. Ovo je pravi period za realizaciju vaših najviših ciljeva. Slobodne Djevice mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu na nekim kraćim putovanjima.: Muče vas alergije…

Vaga

Nezaposlene Vage mogu da dobiju veoma privlačnu poslovnu ponudu. Pa ipak, budite oprezni jer postoji mogućnost da dobijete lažna obećanja. Različita gledišta između vas i partnera mogu se direktno suprotstaviti i donijeti vam trajno zahlađenje. Variranje pritiska.

Škorpija

Loši aspekti mogu vam doneti problemi u komunikaciji u najširem smislu te riječi. To vam može doneti zastoj u pregovorima ili blokadu prilikom obavljanja radnih zadataka. Nepovoljni aspekti u vašem znaku donose negativno naelektrisanje između vas i partnera. Moguće su ljubomorne scene. Problemi sa usnom dupljom, moguća je pojava candide.

Strijelac

Dominantnu atmosferu ovog dana predstavljaju poslovni sastanci i kraće putovanje. Veoma je važno da načinite prvi korak u realizaciji vašeg poslovnog plana. Ljubavna avantura na kratkom putovanju sa osobom koja je pomalo neobična i ekscentrična. Bolovi u koljenima.

Jarac

Završni radovi na organizaciji i uvođenje novih metoda poslovanja predstavljaju okosnicu ovog dana. Ostvarićete veliki korak naprijed u karijeri. Načinite prvi korak u pravcu osvajanja osobe koja vam se već dugo dopada. Vidjećete – rizik će vam se isplatiti. Loša cirkulacija.

Vodolija

Vaš entuzijazam i optimizam su prosto zarazni. Unosite pozitivnu atmosferu u radnu sredinu i kolege vas prepoznaju kao značajnu podršku. Vodolije koje su slobodne danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja ili kolega na poslu. Nervoza.

Čitaj još:   JUTARNJE Najnovije vijesti iz turske štampe...

Ribe

Ribe danas očekuje uspjeh u okviru oblasti informatičke tehnologije. Nezaposlene Ribe mogu da nađu dobar posao preko interneta. Ribe koje su u vezi danas mogu biti iznenađene ljubomornim scenama od strane partnera. Pad imuniteta…

izvor iBalkan.net

TREBA ZNATI: Razlike između napada panike i anksioznosti? (foto, video)

Neočekivani napadi panike se javljaju bez očiglednog uzroka. Očekivani napadi Read more

Dnevni horoskop za 8. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more