IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS Nikšić: Sramna reakcija Uprave policije koja je dozvolila da nacionalisti prekinu proslavu Dana pobjede protiv fašizma… (foto, video)

Nikšić bio i ostaće perjanica antifašizma a fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno – mirno, demokratski i civilizovano…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti. srijeda, 13. VII 2022… 21: 38… DPS Nikšić: Sramna reakcija Uprave policije koja je dozvolila da nacionalisti prekinu proslavu Dana pobjede protiv fašizma… (foto, video)

Reakcija Uprave policije, koja je dozvolila militantnim kleronacionalistima da prekinu proslavu Dana pobjede nad fašizmom sramotna je i nezapamćena i može se porediti samo sa onom kada je 4. i 5. septembra korištena sila kako bi se napali mirni demonstranti koji su iskazivali svoje nezadovoljstvo zbog ustoličenja Joanikija Mićovića u Cetinjskom manastiru, poručuju iz Demokratske partije socijalista

“Takođe, današnje provokacije od strane nacionalista pokazuju da je u Crnoj Gori, kao što smo tvrdili odavno, na djelu oživjeli fašizam koji kroz djelovanje pojedinih paravjerskih organizacija, političkih stranaka, pojedinih NVO i medija nastoji ostvariti svoje velikodržavne projekte i ideje”, navodi se u saopštenju.

Čitaj još:   DPS Nikšić: Šta rade, funkcioneri Vučićevog SNS- a pred izbore? (foto)

Napominju da će Nikšić ostati perjanica antifašizma.

“Na kraju, da ponovimo još jednom – Nikšić je bio i ostaće perjanica antifašizma a fašističku ideologiju smo porazili jednom i porazićemo je koliko god puta je potrebno – mirno, demokratski i civilizovano”, zaključuju iz DPS Nikšić.

BONUS VIDEO: Predsjednik Đukanović na centralnoj proslavi povodom Dana državnosti (Bijelo Polje)

izvor CdM.me

DPS Nikšić: Kovačevićevo poslovično “uskoro” alibi za neznanje i nerad…

Jeftinim adolescentskim forama i selfijima, predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević, poput Read more

DPS Nikšić: Kovačević pušta probne balone, provocira većinsku Crnu Goru, ako želi da živi u Srbiji, široko mu polje… (foto,video)

Marko Kovačević, proklamator četničke ideologije koji to radi iz fotelje predsjednika Read more

Čitaj još:   CETINJE poručilo: Joanikijevo vještičije kolo ispred Cetinjskoga manastira priziva Ukrajinu u Crnoj Gori
DPS Nikšić: Marko Kovačević četničkom proslavom obilježava Sv. Vasilija Ostroškog… (foto i video)

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević, načinom proslave dana Svetog Vasilija Read more

DPS Nikšić: Šta rade, funkcioneri Vučićevog SNS- a pred izbore? (foto)

Zaključak je da se pokušava izvesti isti scenario sa  republičkih Read more