IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNOGORSKE “ajkule”: Odlaze na Super finale Svjetske lige, igraće na startu sa Srbijom… (foto, video)

Vaterpolisti Crne Gore igraće Super finale Svjetske lige u Strazburu, nacionalni tim igraće u grupi “1” sa Srbijom, Španijom i Australijom. U grupi 2 su Italija, Francuska, SAD i Kanada…

STRAZBUR: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 14. VII 2022… 00: 38… CRNOGORSKE “ajkule”: Odlaze na Super finale Svjetske lige, igraće na startu sa Srbijom… (foto, video)

Dakle, budući da je selekcija Brazila odustala je od takmičenja osam najboljih selekcija, a kako su “ajkule” bile četvrte u Podgorici na kvalifikacionom turniru, dobile su priliku da se bore za novi trofej u tom takmičenju.

Nacionalni tim Crne Gore igraće u grupi 1 sa Srbijom, Španijom i Australijom. U grupi 2 su Italija, Francuska, SAD i Kanada.

Na startu takmičenja igraćemo sa Srbijom 22. jula od 16 sati, dan kasnije rival je Australija od 14sati, dok ćemo sa Španijom igrati 24. jula takođe od 14 sati. Četvrtfinalni mečevi na programu su dan kasnije, dok će se za plasman igrati 27. jula.

Čitaj još:   Srpskom patrijarhu Irineju, Crnogorci zabranili ili dozvoliti ulazak u državu???

Crnu Goru od 27. avgusta do 10. septembra očekuje Evropsko prvenstvo u Splitu. Na nedavno završenom SP u Budimpešti osvojili smo osmo mjesto…

BONUS VIDEO: Srbija- Crna gora vaterpolo finale svetske lige 2010 (peterci)

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more