IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZGRAŽAVANJE NAKON SKANDALA U CRNOJ GORI: “Kukaju Turci, leleču bule” a vi ćutite DRITANE Abazoviću… (foto, video)

AIDA Petrović- upitala je premijera da li očekuje da muslimani stave bijele ili žute trake ili neki drugi znaki radi lakšeg raspoznavanja…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 14. VII 2022… 11: 38… ZGRAŽAVANJE NAKON SKANDALA U CRNOJ GORI: “Kukaju Turci, leleču bule” a vi ćutite DRITANE Abazoviću… (foto, video)

Na Dan državnosti “Kukaju Turci, leleču bule” a vi sa kompletnom Vladom ćutite- pitala je građanska aktivistkinja Aida Petrović premijera Crne Gore Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, ministra ljudskih i manjinskih prava Fatmira Đeku, te ministra pravde Marka Kovača.

“Lično kao muslimanka sa porodicom se osjećam nebezbjedno, nesigurno, čvrsto ubijeđena nakon večerašnje policijske “reakcije” da me u slučaju ne daj bože potrebe policija ne bi zaštitila kao ni moju porodicu”, navela je Petrović.

Upitala je premijera da li očekuje da muslimani stave bijele ili žute trake ili neki drugi znaki radi lakšeg raspoznavanja.

Čitaj još:   FILMSKI PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA PJEVAČICE:„Jelenu je ubio političar koji je bio njezin sponzor

“Prije nego zalelečemo od posljedica klerofašističke ideologije koju očigledno baštinite jer ćutite na večerašnje izlive otvorene mržnje, prijetnje i povampirenoga nacizma i fašizma u sred Crne Gore”, navela je Petrović.

Podsjetimo, ” detaljno smo izvijestili o incidentu za vrijeme obilježavanja Dana državnosti Crne Gore u Nikšiću i povorci koja je noseći zastave Republike Srbije pjevala uvredljive pjesme.

Više pročitajte OVDJE.

izvor (SB)

Država zbog Vesne Bratić nastavlja da plaća izgubljene sudske sporove…

Upravni sud je usvojio tužbu članova prvog saziva Etičkog komiteta Read more

Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN…

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u Read more