IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Jelena Marković- Liberalna partija Nikšić: : Premijer je glavni krivac za unošenje nemira u državi… (foto, video)

Za sve što se dešava u Crnoj Gori od 30. avgusta 2020. godine isključivi krivac je premijer Abazović koji, kako tvrdi Marković, čini sve da se riječi Joanikija Mićovića, da će Crna Gora doživjeti sudbinu Ukrajine, I osvare…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 15. VII 2022… 12: 58… Jelena Marković- Liberalna partija Nikšić: : Premijer je glavni krivac za unošenje nemira u državi… (foto, video)

Uprava policije je, kada je riječ o proslavi Dana državnosti u Nikšiću, zakazala u svakom segmentu, istakla je Jelena Marković predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije Nikšić.

Ona je u emisiji Znam da znaš na Gradskoj RTV kazala da je glavni krivac za unošenje nemira u državi, te skretanje Crne Gore sa evropskog puta, isključivo premijer Crne Gore Dritan Abazović.

Proslava Dana državnosti u Nikšiću najvljena je gotovo dva mjeseca unaprijed, te je Centar bezbijednosti imao dovoljno vremena da skup na glavnom gradskom trgu adekvatno obezbijedi, ističe Marković.

“Oni to nijesu uradili, bez obzira na procjene policije, kako će se moguće dešavati zbivanja. Takođe su srpski nacionalisti najavljivali auto kolone, ali nijesu najavljivali šetnju zatvorenim djelovima grada u Nikšiću. Mi možemo da vidimo na snimcima, za koje je sreća što postoje, da policija čak nije pokušala da zaustavi građane kada su od Sabornog hrama krenuli Manastirskom ulicom ka trgu”objašnjava Marković.

Čitaj još:   PORUKA IZ PODGORICE: Zna se kad se nosi vojna uniforma... (foto)

Samo Gradska Televizija realno prenosi stanje u Crnoj Gori, nažalost

Sve što se u Nikšiću dogodilo, rezultat je dogovora predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića I Centra bezbjednosti Nikšić, smatra Marković, i dodaje da je toga dana u gradu pod Trebjesom bilo i pripadnika Posebne jedinice iz Podgorice.

“Dok naš ministar policije Filip Adžić poziva nadležne da reaguju, da li zna da je on nadležan? Da li je njemu neko objasnio da je to njegova nadležnost? Ili treba da ga na to mi podsjećamo? Ja vidim da se URA bavi tim podsticanjem proslave i da su čak bile izjave koje veličanstvenom opisuju tu našu proslavu. Ali direktni saučesnici u svemu ovome jesu oni koji su na čelnim pozicijama, a nijesu se potrudili da reaguju adekvatno”, smatra Marković.

Zabrinjavajući je, navodi Marković, način na koji su pojedini mediji izvještavali o dešavanjima u Nikšiću.

“Ne mogu da razumijem da mediji, koji bi trebali da su potpuno po strani, da nemaju realan pristup, da nemaju realna prenos tog događaja. Tako da, kad mediji izvještavaju treba da budu realni, nepritrasni, da se zna šta je etika tog poziva kojim se bave. Ali, nama je ostala samo Gradska Televizija koja realno prenosi stanje i nijedna druga, nažalost u Crnoj Gori”, kazala je Marković.

Za sve što se dešava u Crnoj Gori od 30. avgusta 2020. godine isključivi krivac je premijer Abazović koji, kako tvrdi Marković, čini sve da se riječi Joanikija Mićovića, da će Crna Gora doživjeti sudbinu Ukrajine, I osvare.

Čitaj još:   PRIŠTINA DAMIR Mulaomerović novi selektor košarakaške reprezentacije Kosova...

izvor gradski portal.me

Dnevni horoskop za 19. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more