Crna Gora

Jelena Marković- Liberalna partija Nikšić: : Premijer je glavni krivac za unošenje nemira u državi… (foto, video)

Za sve što se dešava u Crnoj Gori od 30. avgusta 2020. godine isključivi krivac je premijer Abazović koji, kako tvrdi Marković, čini sve da se riječi Joanikija Mićovića, da će Crna Gora doživjeti sudbinu Ukrajine, I osvare…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak 15. VII 2022… 12: 58… Jelena Marković- Liberalna partija Nikšić: : Premijer je glavni krivac za unošenje nemira u državi… (foto, video)

Uprava policije je, kada je riječ o proslavi Dana državnosti u Nikšiću, zakazala u svakom segmentu, istakla je Jelena Marković predsjednica Opštinskog odbora Liberalne partije Nikšić.

Ona je u emisiji Znam da znaš na Gradskoj RTV kazala da je glavni krivac za unošenje nemira u državi, te skretanje Crne Gore sa evropskog puta, isključivo premijer Crne Gore Dritan Abazović.

Proslava Dana državnosti u Nikšiću najvljena je gotovo dva mjeseca unaprijed, te je Centar bezbijednosti imao dovoljno vremena da skup na glavnom gradskom trgu adekvatno obezbijedi, ističe Marković.

“Oni to nijesu uradili, bez obzira na procjene policije, kako će se moguće dešavati zbivanja. Takođe su srpski nacionalisti najavljivali auto kolone, ali nijesu najavljivali šetnju zatvorenim djelovima grada u Nikšiću. Mi možemo da vidimo na snimcima, za koje je sreća što postoje, da policija čak nije pokušala da zaustavi građane kada su od Sabornog hrama krenuli Manastirskom ulicom ka trgu”objašnjava Marković.

Samo Gradska Televizija realno prenosi stanje u Crnoj Gori, nažalost

Sve što se u Nikšiću dogodilo, rezultat je dogovora predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića I Centra bezbjednosti Nikšić, smatra Marković, i dodaje da je toga dana u gradu pod Trebjesom bilo i pripadnika Posebne jedinice iz Podgorice.

“Dok naš ministar policije Filip Adžić poziva nadležne da reaguju, da li zna da je on nadležan? Da li je njemu neko objasnio da je to njegova nadležnost? Ili treba da ga na to mi podsjećamo? Ja vidim da se URA bavi tim podsticanjem proslave i da su čak bile izjave koje veličanstvenom opisuju tu našu proslavu. Ali direktni saučesnici u svemu ovome jesu oni koji su na čelnim pozicijama, a nijesu se potrudili da reaguju adekvatno”, smatra Marković.

Zabrinjavajući je, navodi Marković, način na koji su pojedini mediji izvještavali o dešavanjima u Nikšiću.

“Ne mogu da razumijem da mediji, koji bi trebali da su potpuno po strani, da nemaju realan pristup, da nemaju realna prenos tog događaja. Tako da, kad mediji izvještavaju treba da budu realni, nepritrasni, da se zna šta je etika tog poziva kojim se bave. Ali, nama je ostala samo Gradska Televizija koja realno prenosi stanje i nijedna druga, nažalost u Crnoj Gori”, kazala je Marković.

Za sve što se dešava u Crnoj Gori od 30. avgusta 2020. godine isključivi krivac je premijer Abazović koji, kako tvrdi Marković, čini sve da se riječi Joanikija Mićovića, da će Crna Gora doživjeti sudbinu Ukrajine, I osvare.

izvor gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

MAIDA Gorčević: 18 godina nakon obnove nezavisnosti Crna Gora spremna da napravi ključni korak ka evropskoj budućnosti… (foto)

Ključno je da shvatimo da je potrebno da prevaziđemo razlike i udružimo snage kako bi…

3 sata ago

Inicijativa 110 NVO i preko 500 istaknutih ličnosti, da Crna Gora kosponzoriše Rezoluciju UN- a, o genocidu u Srebrenici… (foto)

110 NVO- a i preko 500 istaknutih pojedinaca očekuje od Vlade Crne Gore da naša država…

4 sata ago

ANDREJ Nikolaidis: 21. maj je donio nadu- Nismo vidjeli ostvarenje te nade- Šta smo zaslužili, to smo i vidjeli… (foto)

Ko se sjeća 21. maja 2006, sjeća se nade: u bolju, pravedniju, naprednu Crnu Goru.…

4 sata ago

Duško MARKOVIĆ: Plašim se da je suverenost današnje Crne Gore dovedena u pitanje… (foto)

Prije nego otvorimo teme iz današnjeg intervjua– želim da svim građanima u Crnoj Gori i…

4 sata ago

CRNA GORA obilježava Dan nezavisnosti: DA JE VJEČNA..! (foto, video)

Crna Gora je prije 18 godina, nakon održanog referenduma, napustila državnu zajednicu sa Srbijom i…

5 sati ago

Olujno nevrijeme u Njemačkoj: Desetero ozlijeđenih u udaru groma, četvero kritično… (foto, video)

U večernjim satima u Dresdenu je ozlijeđeno najmanje desetero ljudi, od kojih dvoje teže, nakon…

6 sati ago

This website uses cookies.