IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODORICA: Nove prijetnje Predragu Boškoviću… (foto)

Ruski ekstremisti misle da će nekog, kako navodi funkcioner DPS, “na ovaj način zaplašiti, a ovakva ponašanja upravo ukazuju na njihov strah i frustracije”…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak 15. VII 2022… 22: 38… PODORICA: Nove prijetnje Predragu Boškoviću… (foto)

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Predrag Bošković osvrnuo se na jedan od, kako kaže, brojnih komentara na portalu In4s, u kojima mu se osim upućenih uvreda na nacionalnoj i vjerskoj osnovi “prijeti i smrću”.

“Jedan od brojnih komenatara na In4s-u, u kojem mi se– osim govora mržnje i najgorih uvreda na nacionalnoj i vjerskih osnovi, prijeti i smrću”, napisao je Bošković.

Ruski ekstremisti misle da će nekog, kako navodi funkcioner DPS, “na ovaj način zaplašiti, a ovakva ponašanja upravo ukazuju na njihov strah i frustracije”.

Čitaj još:   Predrag BOŠKOVIĆ (DPS): VLADA DRITANA Abazovića najvjerovatnije će OKONČATI SVOJ MANDAT... (foto + video)

“In4s je portal koji konstantno širi mržnju i raspiruje nacionalne i međuetničke tenzije i zbog toga, budući da je sastavni dio ruskog propagandnog ekostistema, treba preispitati njegov rad u Crnoj Gori”, objavio je Bošković na Twitter- u…

izor gratski portal.me

MILOŠ Nikolić: JEDNOM SMO DOZVOLILI DA BUDEMO ZAVEDENI zelenom politikom MALOG NAPOLEONA, drugi put na to nemamo pravo…

“Autorski tekst predsjednika Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića izazvao je Read more

Fama oko fotografije MILOJKA Spajića: MOŽDA SAM NAIVAN ALI NISAM SUJETAN…

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u Read more