IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠEF GA ŠALJE DALEKO OD SRBIJE: Vulinu ugrožena fotelja, nikome neće faliti… (foto, video)

Kao nasljednik Aleksandra Vulina na ovoj poziciji spominje se gradonačelnik Novog Sada i potpredsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, petak 15. VII 2022… 19: 38… ŠEF GA ŠALJE DALEKO OD SRBIJE: Vulinu ugrožena fotelja, nikome neće faliti… (foto, video)

Počele konsultacije predsjednika Srbije Aleksandar Vučića sa predstavnicima parlamentarnih stranaka oko formiranja nove vlade.

Vučić je sinoć najavio da će biti velikih promjena, kako saznaje Nova.rs njima je obuhvaćeno i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Kao nasljednik Aleksandra Vulina na ovoj poziciji spominje se gradonačelnik Novog Sada i potpredsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Gostujući sinoć na televiziji Pink Aleksandar Vučić je rekao da trenutno ima četiri moguća kandidata za novog premijera.

Govoreći o ministrima u odlazećoj Vladi Srbije, Vučić je rekao da je zadovoljan radom premijerke Ane Brnabić, ministra finansija Siniše Malog i još nekim ministrima, ali da će veći broj njih biti promijenjen.

Potpredsjednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević važi za jednog od najbliskijih ljudi Vučiću.

Iako je svojevremeno podnio krivične prijave protiv predsjednika Srbije i njegovog brata Andreja, zbog navoda predstavnika opozicije o njihovoj povezanosti sa vlasnikom imanja Jovanjica, na kojem je policija nedavno pronašla veliku količinu marihuane.

Čitaj još:   Pretresi na 23 lokacije- operativna akcija ”Šiša“... (foto)

Da će za slučaj “Jovanjica” Vučević podnijeti krivičnu prijavu najavio je sam predsjednik Srbije, jer, kako je rekao, nema smisla da 500 puta odgovara na iste “gluposti o kojima neko govori, a ne podnosi krivičnu prijavu”.

Vučević je i jedan od rijetkih visokopozicioniranih članova SNS-a, koji su otvoreno zastupali stav da Vulinov prethodnik Nebojša Stefanović treba da odgovara zbog afere prisluškivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vučević je tada rekao da se postavlja pitanje kako je moguće da Stefanović kao tadašnji ministar policije nije znao da se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i njegova porodica prisluškuju.

“Da sam sada na mestu Nebojše Stefanovića ponudio bih ostavku na sve funkcije“, rekao je tada Vučević.

Sada mu se možda pruža mogućnost da zaista dođe na njegovo nekadašnje mjesto…

VUČIĆ UDARNA VIJEST U MOSKVI: Ruska državna agencija prenosi upozorenje predsjednika Srbije!

izvor Nova.rs

Čitaj još:   SPOKOJSTVO TETKE SUPRUGE MINISTRA: Genijalni Zoran Kesić u nekoliko sekundi rasturio Vulina i Vučića... (foto i video)
VIC DANA: Nakon ručka završio u Hitnoj, pa zabrinuto nazvao ženu… (foto)

„Ženo, šta si sve danas stavila u ručak“??? NOVI SAD: Read more

Dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more