IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ALARM IZ BANJA LUKE: “Imamo još 48 sati ispred nas, za odbranu domovine!” (foto, vıdeo)

Vojin Mijatović pozvao je bh. iseljenike da iskoriste posljednja dva dana, koliko je još preostalo do isteka roka, i registriraju se za predstojeće oktobarske izbore…

BANJA LUKA: BiH. Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 17. VII 2022… 12: 38… ALARM IZ BANJA LUKE: “Imamo još 48 sati ispred nas, za odbranu domovine!” (foto, vıdeo)

Imamo još 48 sati ispred nas za odbranu domovine, još 48 sati prilike za hiljade Bosanaca i Hercegovaca da se registruju i svojim glasom pobjede fašizam u sopstvenoj državi.

Ponosan sam na svoje sugrađane koji su se probudili i registrovali se i postali naši saborci, vi ste pokazali vaš patriotizam.

Takođe, zamolio bih svoje stranačke kolege, ali i kolege drugih stranaka da svoje ambicije i političke ratove vode u FBiH, sva vaša prepucavanja samo štete ovom projektu i samo doprinose retrogradnim snagama koje žele disoluciju BiH.

Hajde bar do oktobra nas ostavite na miru da završimo ovaj projekat, bar do oktobra ostavite na miru nas u Republici Srpskoj, u Srebrenici, u Banja Luci, u Bijeljini, u Zvorniku…

Niste ni do sada imali osjećaj za nas, nemojte nam bar sada kvariti sve ovo što smo napravili jer ovim branimo BiH, a ovim nikako ne škodimo vašim funkcijama u FBiH za koje se kandidujete.

Jer, budimo realni, vi se kandidujete u FBiH i nemojte nam više braniti BiH iz Sarajeva i stranačkih centrala molim vas!!!

Ovaj put vas još jednom molim, a već sljedeći put ću biti veoma direktan i prema svojima ali i drugima, mi u Pokretu za državu smo svoje i stranačke ambicije stavili iza države, to sam spreman glavom braniti a vi kako god hoćete”, poručio je Mijatović.

izvor iBalkan.net

Čitaj još:   Istanbul: Klanjan Prvi sabah- namaz u Aja Sofiji otkako joj je vraćen status džamije... (foto + video)
VIC DANA: Nakon ručka završio u Hitnoj, pa zabrinuto nazvao ženu… (foto)

„Ženo, šta si sve danas stavila u ručak“??? NOVI SAD: Read more

Dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more