IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. jul 2022. godine…

Vaga ima mnogo obaveza, Lav uživa u vikendu, Rak emotivno uzdrman, za Blizance će ovo biti mjesec ludačke sreće, a ako ste rođeni u OVOM znaku, teško vama!!!

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, nedelja 17. VII 2022… 15: 38… Dnevni horoskop za 18. jul 2022. godine…

Djevica gubi tlo pod nogama, Lav treba da iskoristi poznanstvo koje može da se pretvori u nešto mnogo više…

Donosimo vam detalju astro prognozu za svih 12 znakova. Evo kako su vam zvijezde naklonjene…

Pročitajte dnevni horoskop za 18. jul!

Ovan

Za vas danas važi pravilo: red, rad, diciplina. Vodite računa gdje pravite propuste, danas mogu skupo da vas koštaju. Prija vam partnerova energija, ali fali vam više iskrenosti i komunikacije oko tekućih, životnih problema. Poradite na nesanici.

Bik

Konačno ste dobili mali predah od poslovnih obaveza, ali vi kao da sami sebe kočite u užitku. Opustite se, zaboravite na obaveze i častite sebe zadovoljstvima. Osoba suprotnog pola vam sprema neko lijepo iznenađenje, spremite se na viši korak u vezi.

Blizanci

Možda ste previše strogi prema sebi, jer se više vodite razumom nego srcem. Ponekad je intuicija bolji način za donošenje prave odluke. Nadređeni će to prepoznati i nagraditi vas. Poslušajte savjet starije ženske osobe, riješiće sve vaše nedoumice na ljubavnom polju.

Rak

Saosjećajni ste u vezi događaja koji su se dogodili vašem kolegi, ali ne dozvolite da vas to ometa u vašim zadacima. Danas ćete ostvariti sve što ste zamislili, a veliko slavlje vas očekuje i u krugu porodice. Ne planirajte putovanje, odložite ga za sledeći mjesec.

Lav

Konačno rješavate sve finansijske probleme, jer vam u pomoć pristiže član porodice! Od njega ste to najmanje očekivali, a ovo će biti idealna prilika da učvrstite odnos. Imaćete mnogo ponuda za brak, ali vi ipak uživate u solo statusu. Pojačajte unos vitamina.

Čitaj još:   ALIBEGA ZVAO POZNANIK, ONDA, NAPADAČ ZAPUCAO: Pokušaj ubistva vođe ZABRANJENIH dobio preokret... (foto)

Djevica

Danas vas čeka naporniji dan u odnosu na ono što ste navikli. Neće sve biti onako kako ste zamislili, čini se da vas saradnik sabotira u organizaciji koju ste osmislili. Pretjerujete sa zamjeranjem sitnica osobi suprotnog pola, pa će sukob mišljenja biti neizbježan dio.

Vaga

Poslovne prilike vam pristižu sa svih strana, ali vi brzate sa odlukom. Nije dobro da odbijate baš sve, jer vam novac treba više nego ikad. Počnite od bilo čega! Previše olako shvatate ljubav i to je prva prepreka koju morate da pređete ako želite ozbiljnu vezu.

Škorpija

Iscrpljeni ste zbog obima posla, ali ništa nije toliko teško koliko ste vi jaki. Prebrodićete i to, a onda ćete sa zadovoljstvom uživati u plodovima vašeg rada i truda. Imate mnogo udvarača, ali vi želite da vas neko baš drži pažnjom. Baš danas vam slijedi takvo poznanstvo!

Strijelac

Nova pozicija može smetati vašim kolegama, ali ne obazirete se. Zaslužili ste novo radno mjesto, a na njemu ćete se snaći kao nikada do sada! Budite tu za prijatelja koji se vama našao u teškim trenucima, sada je njemu potrebna pomoć. Iznenadiće vas jedan neočekivan poziv.

Jarac

Koliko god da ste fokusirani na posao, remete vas misli na osobu suprotnog pola. Javite joj se, vaše taktike mogu samo da izazovu dodatne probleme. Igrice u odnosima nisu dobra ideja, možete izgubiti prijatelja koji vam mnogo znači.

Čitaj još:   Oboljeli od kovida 19, koji su prebačeni u Niš: Poruka izliječeni ste, snađite se za prevoz! (foto)

Vodolija

Posao ide kako treba, ali vam fali dodatne motivacije i energije. Ne bi bilo loše da pronađete neki hobi, okupiraće vas i odvući od svega lošeg što se dogodilo u proteklom periodu. Vodite računa kako danas razgovarate sa partnerom, loš kontekst riječi može dovesti do kraja odnosa.

Ribe

Ni sami niste sigurni šta želite kada je posao u pitanju. Poslušajte savjet partnera, on vam je velika i iskrena podrška. Ne planirajte putovanje u daleke zemlje i izbjegavajte toksične ljude. Partner će vam sopštiti jednu odluku koja može u potpunosti promijeniti vaš tok zajedničkog života.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more