IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Marko Kovačević i dalje nastavlja da, svojim skandalima: Radili bi od nas isto što i u NDH, ako nas država ne zaštiti, sami ćemo… (foto, video)

Marko Kovačević i dalje nastavlja sa izjavama i stavovima neprimjerenim jednom predsjedniku opštine, produbljuje podjele u Crnoj Gori…

NIKŠIĆ: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 20. VII 2022… 21: 38… Marko Kovačević i dalje nastavlja da, svojim skandalima: Radili bi od nas isto što i u NDH, ako nas država ne zaštiti, sami ćemo… (foto, video)

Tokom svog gostovanja na TV Prva komentarisao je nedavna dešavanja i sukobe na ulici tokom proslave Dana državnosti 13. jula.

On je sve što se dešavalo tog dana na ulicama Nikšića iskoristio da još jednom ukaže na, kako tvrdi, težak ambijent u kojem žive Srbe, kako se i sam izjašnjava.

Najskandalozniji dio izjave je pominjanje Nezavisne države Hrvatske i upoređivanje koje samo može dodatno uzburkati trenutnu atmosferu u društvu.

“Vidjeli smo da ta struktura ne preza ni od čega. Dakle, oni su spremni na sve u tome što rade protiv nas. Ne daj Bože da se sjutra desi neka situacija, oni bi radili išto što se radilo u NDH sa nama. To je vrlo jasno, iz ovih dešavanja, iz njihovih reakcija, i iz činjenica da im ništa nije sveto kada smo mi u pitanju. Tako da znamo sa kim imamo posla i ja očekujem od organa ove države da nas zaštite, kao građane ove države, a svakako ako oni to ne budu mogli mi ćemo znati sami da se zaštitimo”, poručio je Kovačević…

Čitaj još:   HISTORISKI SPORAZUM TEHERANA I PEKINGA: Milijarde eura investicija IRANA i KINE u zamjenu za naftu... (foto, video)

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more