IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DUBROVNIK- SEKS NA BRZAKA, GRAĐANI ZGROŽENI SCENOM: Dvojac se nije dao smesti… (foto)

Seks u Gradu postao je uobičajena pojava. Ne traži se više ni park ni jarak a ni zabiti šumarak. Kad prigusti, spuštaj gaće i navali, nema veze je li Stradun, Porat, gradska ulica ili nečiji portun…

DUBROVNIK: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, petak 22. VII 2022… 19: 28… DUBROVNIK- SEKS NA BRZAKA, GRAĐANI ZGROŽENI SCENOM: Dvojac se nije dao smesti… (foto)

Naši sugrađani zgroženi najnovijim (s)ekscesom: romantika ‘na brzaka‘ na pižulu u Portu, dvojac se nije dao smesti…

Zanimljivo je kako im je tek nakon odrađenog ‘hopa cupa’ palo na pamet da bi ih netko mogao vidjeti pa je nakon navlačenja hlača i spuštanja haljine nastupio pravi stampedo

‘…Možemo u parku, na klupi il’ u jarku, nema veze...’ stihovi su pjesme koju je prije skoro dva desetljeća izvodila Viktorija tada Đonlić. Da je bezvremenska ne treba sumnjati, svjedoči tome i najnovija snimka dvojca u klinču nasred starog gradskog porta (u Dubrovniku) i to pred očima javnosti.

Čitaj još:   MIODRAG Vlahović: Kako god da se završe “akrobacije” sa ex- DF- om, PES je ugrozio svoju poziciju do raspada... (foto)

Snimka koju je portalu Dubrovački vjesnik ustupio čitatelj uistinu je živopisna. Zanimljivo je kako im je tek nakon odrađenog ‘hopa cupa’ palo na pamet da bi ih netko mogao vidjeti pa je nakon navlačenja hlača i spuštanja haljine nastupio pravi stampedo.

DAKLE- Seks u Gradu postao je uobičajena pojava. Ne traži se više ni park ni jarak a ni zabiti šumarak. Kad prigusti, spuštaj gaće i navali, nema veze je li Stradun, Porat, gradska ulica ili nečiji portun.

Egzibicionizam, dokazivanje, potreba da budeš viđen… razmatrati razloge stvarno nema nikakve veze. Jer nije ni bitno, osim što je posve neprimjereno, piše ovaj portal.

BONUS VIDEO: Walking in DUBROVNIK / Croatia 🇭🇷- Pile Gate to Old Port- 4K 60fps (UHD) + captions

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more