IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Može gore i od VESNE Bratić”: Živi u SAD, a prima platu kao zaposlena u školi u TUZIMA… (foto)

“Kada bismo htjeli uporediti učinak bivše ministarke Bratić sa učinkom sadašnjeg direktora osnovne škole u Tuzima, došli bi do zaključka da se čak i od Vesne Bratić može gore djelovati. Ipak, ne čude nas ovakvi postupci imajući u vidu da je baš ove eksperte u obrazovanju upravo na tim funkcijama zadržala “žena-četnik”, poručuju oni…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota 23. VII 2022… 19: 38… “Može gore i od VESNE Bratić”: Živi u SAD, a prima platu kao zaposlena u školi u TUZIMA… (foto)

Tuški odbor Demokratske partije socijalista ukazao je večeras na slučaj osobe koja živi u SAD a prima platu kao zaposlena u školi u Tuzima.

Oni navode kako je riječ o “još jednoj u nizu zloupotrebi od strane ‘eksperata’ iz Albanske alternative koji rukovode obrazovnim institucijama na teritoriji opštine Tuzi”.

“Kada bismo htjeli uporediti učinak bivše ministarke Bratić sa učinkom sadašnjeg direktora osnovne škole u Tuzima, došli bi do zaključka da se čak i od Vesne Bratić može gore djelovati. Ipak, ne čude nas ovakvi postupci imajući u vidu da je baš ove eksperte u obrazovanju upravo na tim funkcijama zadržala “žena-četnik”, poručuju oni.

Čitaj još:   BERLIN Dojče vele: Početak kraja Donalda Trampa???

Kažu kako je riječ samo o nastavku ‘savjesnog’ rada.

“Koliko tzv. “eksperti” iz Albanske alternative rade savjesno i odgovorno svoj posao, pokazuju djela. Nakon bivšeg direktora koji je takođe na toj funkciji imenovan ispred Albanske alternative, a koji je verbalno napao prosvjetnog inspektora sada imamo direktora koji zbog “političkog duga” na posljednjim lokalnim izborima, mora na platnom spisku škole zadržati ženu koja posljednjih nekoliko godina živi i radi u SAD.

Sigurni smo da ovakvo bahaćenje na račun građana i štetu ugleda škole, nažalost i na štetu prosvjetnih radnika koji godinama čekaju radno angažovanje, najviše šteti cjelokupnoj zajednici. Stoga i pozivamo nadležne institucije da se što hitnije pozabave sa ovim slučajem i ispitaju navode koji su danas i objavljeni u pojedinim medijima”, dodaju oni.

Izvor: Portal Analitika

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more