IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 25. juli 2022. godine…

Djevice, Univerzum kaže da usporite, Raku se otvaraju romantične prilike, Vaga rešava probleme na poslu, Jarca čeka sudbinska promjena u ljubavi… Pogledajte šta vam to zvijezde poručuju…

ISTANBUL: Regija, Zanimljivosti, nedelja 24. VII 2022… 15: 38… Dnevni horoskop za 25. juli 2022. godine…

Ovo su najgori dani za Djevicu, Ribe će biti apsolutne zvijezde prvo i subote i nedelje pa i ponedeljka…

Dnevni horoskop za 25. jul 2022. godine…

OVAN
Dok vi možda trpite zbog negativnih uticaja ili zbog nečije samovolje, saradnici djeluju relativno bezbrižno i ne obraćaju pažnju na vaše zamjerke. Ipak, nema razloga da se sukobljavate sa osobom kojoj nedostaje osnovna tolerancija i razumijevanje. Bez obzira na vaša velika emotivna očekivanja koja trenutno imate, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba ili neku skoro »utješnu varijantu«. Sugestija: Podstičite kod sebe umjerenost, veću samokontrolu i toleranciju.

BIK
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procjenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Slobodno pokrenite inicijativu u više pravaca, dovoljno ste sposobni da prevaziđete prosječna mjerila ili osrednje ocjene. Nema razloga da se ponašate suviše suzdržano u nečijem društvu. Bez lažne skromnosti, postoji provjereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Sugestija: Važno je da uljepšate svoje raspoloženje i zajedničko zadovoljstvo.

BLIZANCI
Pokušavate da razumijete nečije motive i tražite efikasno rješenje koje zadovoljava zajedničke poslovne interese. Dobro razmislite prije nego što prihvatite nečije uslove, nema razloga da vas forsiraju na ubrzane odluke. Prikrivate svoje emotivno nezadovoljstvo zbog nečije odluke. Ali, nemojte donositi ishitreni zaključak na osnovu prvog utiska koji imate. Stvari mogu da se promjene. Sugestija: Prijaće vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

RAK
Vaša intuicija djeluje skoro nepogrešivo u različitim situacijama. Imate važnu ulogu u procjeni dobrih ideja, koje utiču na završne rezultate ili na nivo uspjeha u poslovno-finansijskoj saradnji. Sačuvajte prisebnost duha. Nečije prisustvo djeluje pozitivno na vaše raspoloženje. Pronalazite dobar smisao i pravu inspiraciju da se prikažete u novom svjetlu pred bliskom osobom. Sugestija:Nalazite se u sjajnoj psiho- fizičkoj formi.

LAV
Nekome nedostaje nota iskrenosti a vama dodatno strpljenje, tako da se zajednički susret pretvara u raspravu o značaju različitih poslovnih ciljeva. Važno je da izvučete određenu pouku iz sadašnje situacije. Na sreću postoji osoba koja može da vas oraspoloži na poseban način, posvetite pažnju nekim vedrijim temama koje će vam prijati. Partner očekuje da ispunite dato obećanje. Sugestija: Izbjegavajte naporne ili stresne situacije koje vas dodatno zamaraju.sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Čitaj još:   OVO SE TIČE BIH: Europska komisija odlučila, Hrvatska je spremna za SCHENGEN...

DJEVICA
Napravili ste pogrešnu poslovnu procjenu, tako da vam preostaje da istrpite nečije komentare ili riječi kritike. Strpljivo sačekajte na novu priliku i izbjegavajte odgovore na neka dvosmislena pitanja koja unose dodatnu pometnju u poslovne odnose. Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dok god osjećate emotivnu uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku kako da odgovorite. Sugestija: Ne treba klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

VAGA
Na pomolu su novi događaji na poslovnoj sceni i diže se velika prašina oko nekih sporednih situacija. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim timom saradnika. Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično kako biste pravilno procijenili svoje mogućnosti. Sugestija: Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

ŠKORPIJA
U ovom trenutku nečije riječi ne znače mnogo, potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili više da se orijentišete ka praktičnim rješenjima. Pokazaće se da je sreća na vašoj strani, nema razloga da se povlačite u stranu. Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu. Imate sjajan predosjećaj koji treba da slijedite, kao svoju vodilju. Sugestija: Učinite nesto korisno u prilog ljepšem izgledu i boljem raspoloženju.

STRIJELAC
Primjećujete da među saradnicima postoje različiti interesi i da se to zatim automatski odražava na zajednički dogovor. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu mjeru odgovornosti. Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, što nije loše u dugoročnijoj perspektivi odnosa. Nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namjere. Sugestija: Dozvolite nekom da vas oraspoloži, opustite se.

JARAC
Nečiji poslovni maniri ili ponašanje djeluju zbunjujuće, ali istovremeno ni vi ne nudite dovoljno ubjedljive odgovore na neka osnovna pitanja. Ponekad je teško tačno procijeniti, ko ili koliko dobija u poslovno-finansijskoj saradnji. Prijaće vam nečije prisustvo ili »susret iznenađenja«. Dozvolite svojim emocijama da vas navedu na dobar izbor ili na odluku koja može da prija i vašem partneru. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju.

Čitaj još:   SAUDIJSKI TUŽILAC, PRIZNAO: Ubistvo Kašogija bilo je UNAPRED SMIŠLJENO!!!

VODOLIJA
Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte na nečiju podršku koja vam nedostaje. Ukoliko pažljivo pratite ono što se dešava na poslovnoj sceni, biće vam jasno na koga možete u potpunosti da računate u saradnji. Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost vaša upornost i opravdanja češće donose suprotan efekat. Sugestija: Djelujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

RIBE
Ponekad stvari izgledaju drugačije od prvog utiska koji stičete na osnovu nečije priče. Provjerite različite informacije koje utiču na dalji tok poslovne saradnje. Nema razloga da donosite ishitrene odluke ili da mijenjate svoj uobičajeni raspored. U odnosu sa voljenom osobom brinete bez pravog povoda. Ukoliko svoj odnos svodite na nivo pretpostavki, onda dolazite i do pogrešnog zaključka. Sugestija: Važno je da sačuvate optimizam i dobru volju…

izvor iBalkan.net

VIC DANA: Nakon ručka završio u Hitnoj, pa zabrinuto nazvao ženu… (foto)

„Ženo, šta si sve danas stavila u ručak“??? NOVI SAD: Read more

Dnevni horoskop za 16. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more