IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASPAD SISTEM- “Uprava, napolje”: Grobari postrojili igrače Partizana… (foto, video)

Fudbaleri Partizana gube bodove, samo 0: 0 sa odličnim TSC- om izazvao je lavina ogorčenja u Humskoj, a 90 minuta je svjedočilo velikom navijačkom nezadovoljstvu…

BEOGRAD: Srbija, Sport, Crna Hronika, vijesti, nedelja 24. VII 2022… 00: 48… RASPAD SISTEM- “Uprava, napolje”: Grobari postrojili igrače Partizana… (foto, video)

Partizan nije odigrao dobru utakmicu. Bili su crno- bijeli bolji rival od TSC- a, ali nisu postigli ni taj jedan gol koji im je bio potreban da upišu nova tri boda.

Još jedna stvar ne ide na ruku Partizanu, definitivno će platiti kaznu nakon ispada trenera Stolice poslije večerašnjeg duela

On se nije pojavio na konferenciji za novinare poslije utakmice, zbog čega će definitivno snositi posledice.

Jedino što je učinio jeste izjava za TV Arena sport, gde je istakao da je njegov tim bio bolji od TSC- a i da ekipa ide u pravom smeru.

Čitaj još:   EMIR SULEJMANOVIĆ- PONOSNI BOSANAC, PREDVODNIK I LIDER BIH ZMAJEVA (foto i video)

Sa južne tribine su se čuli povici “uprava napolje” koji su se pojačavali kako je meč odmicao, a ekipa Ilije Stolice nije pronalazila put do gola gostiju. Na kraju, poslije skoro 100 minuta fudbala, povici usmjereni protiv aktuelne garniture koja vodi klub samo su se pojačali.

Ni igrači nisu bili pošteđeni, pa smo ponovo svjedočili prizoru postrojavanja fudbalera koje su navijači “ribali” poslije neuspjeha. Natho, Urošević i ostali su pognutih glava čekali da korpulentni vođa navijača kaže ono što je imao da im kaže, a potom su se okrenuli i otišli ka svlačionicama.

BOBUS VIDEO: Iza njih nastavilo je da grmi “uprava napolje”…

izvor Direktno.rs

Sarajevo postaje grad koji ne spava: Sređena i nasmijana lica na ulicama… (foto, video)

Kada počinje Sarajevo Film Festival, glavni grad Bosne i Hercegovine, Read more

Dnevni horoskop za 13. avgust 2022. godine…

Bikovi, ne rizikujte na poslu, Vage, obratite pažnju na pritisak, Read more