IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NAD HITOVIMA: Vulin odbio da špijunira, pa otišao na TV da to kaže… (foto, video)

– Šta on vidi u našem cirkusu, Vulina je navodno pitala najveća obaveštajna služba na svijetu, ali on je odbio da špijunira. I otišao na televiziju da to kaže. Nećemo saznati, jer svrha cirkusa je zabava, uz malo straha. Cirkus…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25. VII 2022… 00: 28… “ HIT NAD HITOVIMA: Vulin odbio da špijunira, pa otišao na TV da to kaže… (foto, video)

“Iza nas je nedelja cirkusa, a iduća je ključna za medijski. REM odlučuje o dozvolama. Vlast se opet u finišu obračunava sa nerežimskim medijima, mada tvrde da smo objavili istinu. Nemojte da vas buni nonsens, i dalje nas uče da ne verujemo svojim očima ni ušima”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

“Iza nas je nedelja cirkusa, a iduća je ključna za medijski. REM odlučuje o dozvolama. Vlast se opet u finišu obračunava sa nerežimskim medijima, mada tvrde da smo objavili istinu. Nemojte da vas buni nonsens, i dalje nas uče da ne verujemo svojim očima ni ušima”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax

Čitaj još:   DPS Nikšić: Ko je i šta je sljedeća žrtva populizma, laži i manipulacije DRITANA Abazovića, MARKA Kovačevića i... (foto)

– Pa, ono što ste videli u Novom Sadu nije istina. To nisu bili građani koji su podneli 12.000 prijava na GUP, njih nisu tukli ljudi u belim majicama, to je bio putujući cirkus na otvorenom. U pravu je gradonačelnik Vučević kad to kaže, jer uskoro će sav prostor biti na zatvorenom. Važan je samo interes pojedinaca blizak pojedincu – rekla je Obućina i nastavila:

– I zato je i Zorić bilo dobro čuti do pola. O Andreju da, o Gašiću ne. Dovoljno da državni advokat utvrdi da Jovanjica nije bila cirkus države. Ili još bolje, da nije ni bila. Sve što ste videli – nije tako. Upamtite – naglasila je ona i zaključila:

Čitaj još:   CENTAR ZA LJUDSKA PRAVA: U zatvorima 81 osoba ima virus COVID- 19, jedan od zaraženih je umro... (foto)

– Šta on vidi u našem cirkusu, Vulina je navodno pitala najveća obaveštajna služba na svetu, ali on je odbio da špijunira. I otišao na televiziju da to kaže. A možda je služba odustala znajući da vidi samo srpski svet. Nećemo saznati, jer svrha cirkusa je zabava, uz malo straha. Cirkus.

BONUS VIDEO: NewsMax Adria- Cijela Emisija – 24.07.2022.

izvor Direktno.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more