IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HIT NAD HITOVIMA: Vulin odbio da špijunira, pa otišao na TV da to kaže… (foto, video)

– Šta on vidi u našem cirkusu, Vulina je navodno pitala najveća obaveštajna služba na svijetu, ali on je odbio da špijunira. I otišao na televiziju da to kaže. Nećemo saznati, jer svrha cirkusa je zabava, uz malo straha. Cirkus…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 25. VII 2022… 00: 28… “ HIT NAD HITOVIMA: Vulin odbio da špijunira, pa otišao na TV da to kaže… (foto, video)

“Iza nas je nedelja cirkusa, a iduća je ključna za medijski. REM odlučuje o dozvolama. Vlast se opet u finišu obračunava sa nerežimskim medijima, mada tvrde da smo objavili istinu. Nemojte da vas buni nonsens, i dalje nas uče da ne verujemo svojim očima ni ušima”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

“Iza nas je nedelja cirkusa, a iduća je ključna za medijski. REM odlučuje o dozvolama. Vlast se opet u finišu obračunava sa nerežimskim medijima, mada tvrde da smo objavili istinu. Nemojte da vas buni nonsens, i dalje nas uče da ne verujemo svojim očima ni ušima”, rekla je Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax

Čitaj još:   ESAD Rastoder: DEMONSRTACIJE AKO BUDE POTREBNO, ali nećemo dozvoliti da kidaju veze DIJAPORE SA DOMOVINOM...

– Pa, ono što ste videli u Novom Sadu nije istina. To nisu bili građani koji su podneli 12.000 prijava na GUP, njih nisu tukli ljudi u belim majicama, to je bio putujući cirkus na otvorenom. U pravu je gradonačelnik Vučević kad to kaže, jer uskoro će sav prostor biti na zatvorenom. Važan je samo interes pojedinaca blizak pojedincu – rekla je Obućina i nastavila:

– I zato je i Zorić bilo dobro čuti do pola. O Andreju da, o Gašiću ne. Dovoljno da državni advokat utvrdi da Jovanjica nije bila cirkus države. Ili još bolje, da nije ni bila. Sve što ste videli – nije tako. Upamtite – naglasila je ona i zaključila:

– Šta on vidi u našem cirkusu, Vulina je navodno pitala najveća obaveštajna služba na svetu, ali on je odbio da špijunira. I otišao na televiziju da to kaže. A možda je služba odustala znajući da vidi samo srpski svet. Nećemo saznati, jer svrha cirkusa je zabava, uz malo straha. Cirkus.

Čitaj još:   SARAJEVO: ŽELJKO Komšić, preuzima predsjedavanje Predsjedništvom BiH...

BONUS VIDEO: NewsMax Adria- Cijela Emisija – 24.07.2022.

izvor Direktno.rs

Dnevni horoskop za 11. avgust 2022. godine…

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi Read more

DANAS ponesite kišobrane, biće pretežno oblačno vrijeme uz temperature do 33 stepena C… (foto)

Pretežno oblačno, povremeno sa kišom. najniža jutarnja temperatura oko 16° Read more