IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Haris ZAHIRAGIĆ i Reuf BAJROVIĆ sa građanima: Proveli noć isped OHR- a… (foto, video)

Organizatori su ranije pozvali javnost da ljudima koji će ostati cijelu noć ispred zgrade OHR- a, donesu hranu, vodu i ostale potrepštine…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26. VII 2022… 10: 28… Haris ZAHIRAGIĆ i Reuf BAJROVIĆ sa građanima: Proveli noć isped OHR- a… (foto, video)

Protesti građana ispred zgrade OHR- a koji su počeli jučer u 19 sati trajali su cijelu noć, nastavljeni su i danas.

Naša ekipa je cijelu noć provela sa nekolicinom građana koji su noć proveli na mjestu gdje se i sada održavaju protesti.

Među njima su bili Nihad Aličković, jedan od organizatora protesta i predsjednik pokreta Anti Dayton, Dervo Sejdić, predsjednik Saveza Roma u BiH i borac za ljudska prava, Mujo Aganović, predsjednik Saveza RVI paraplegičara FBiH, te nekolicina građana.

Organizatori su ranije pozvali javnost da ljudima koji će ostati cijelu noć ispred zgrade OHR-a, donesu hranu, vodu i ostale potrepštine.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. novembar 2021. godine

Među onima koji su se odazvali pozivu, a bilo ih je mnogo, bili su i Haris Zahiragić, zastupnik u Kantonu Sarajevo, te Reuf Bajrović, potpredsjednik Američko-evropske alijanse.

Podsjećamo, na jučerašnjim protestima ispred zgrade OHR-a povodom najave Visokog predstavnika da će nametnuti Izborni zakon prisustvovalo je preko sedam hiljada građana,  a organizatori su pozvali na proteste i danas.

izvor iBalkan.net/ Hayat.ba

VIC DANA Đetić i odlazak na balet… (foto)

Šta se dogodi kad Vaso odvede Natu na balet, pa Read more