IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO- OGLASIO SE MUP KS: Poziv manjoj grupi da se raziđu, po procjenama na protestima bilo više od… (foto, video)

Izraždena zahvalnost za saradnju i blagovremenu razmjenu neophodnih informacija svim policijskim agencijama u Bosni i Hercegovini, kao i Obavještajno- sigurnosnoj agenciji BIH, a posebno Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i Federalnoj upravi policije…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 26. VII 2022… 00: 28… SARAJEVO- OGLASIO SE MUP KS: Poziv manjoj grupi da se raziđu, po procjenama na protestima bilo više od… (foto, video)

Javnom protestu koji je održan u blizini zgrade OHR- a u Sarajevu, prema prvim procjenama, prisustvovalo je više od sedam hiljada građana, saopšteno je iz MUP- a KS.

“Policijski službenici Uprave policije MUP- a Kantona Sarajevo uspješno provode aktivnosti na osiguranju navedenog javnog okupljanja koje je, sa sigurnosnog aspekta, proteklo bez incidenata.

Izražavamo zahvalnost za saradnju i blagovremenu razmjenu neophodnih informacija svim policijskim agencijama u Bosni i Hercegovini, kao i Obavještajno- sigurnosnoj agenciji BIH, a posebno Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i Federalnoj upravi policije.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Popov: Crna Gora možda prva uđe u EU, ali mora se politički stabilizovati... (foto, video)

Imajući u vidu da je manji broj građana ostao i dalje na mjestu javnog okupljanja, a da je isto prvobitno planirano do 21.00 sati, ovom prilikom pozivamo građane da se mirno i dostojanstveno raziđu, kako bi se stekli uslovi za normalizaciju saobraćaja na ovom području”, navodi se u saopćenju Uprave policije MUP-a KS…

itvor iBalkan.net/ agencije

VIC DANA: Nakon ručka završio u Hitnoj, pa zabrinuto nazvao ženu… (foto)

„Ženo, šta si sve danas stavila u ručak“??? NOVI SAD: Read more

VELIKI I POTPUNI PREOKRET: Vrijeme koje se očekuje do petka… (foto)

U utorak poslije podne umjeren porast naoblake može usloviti lokalne Read more