IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DAMIR Šehović: Nećemo glasati za izbor nove Vlade jer u njoj SNP kolo vodi… (foto, video)

Priča o proevropskoj i pro- NATO Vladi je potcjenjivanje zdravog razuma, kad znamo da u njoj Socijalistička narodna partija kolo vodi…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 28. VII 2022… 11: 28… DAMIR Šehović: Nećemo glasati za izbor nove Vlade jer u njoj SNP kolo vodi… (foto, video)

DAMIR Šehović je naglasio da, umjesto da nakon smjene Vlade Zdravka Krivokapića, bazu nove čine provjerene suverenističke, građanske i pro-NATO partije, uz podršku partija manjinskih naroda, desilo se upravo suprotno.

“Stožer buduće manjinske Vlade će biti SNP, a ostali će biti dekor. Partija koja je na svakoj istorijskoj raskrsnici donosila pogrešne odluke, najčešće na štetu Crne Gore. Partija koja je bila protiv nezavisnosti Crne Gore. Partija koja je bila, a i danas je protiv članstva u NATO…

Partija koja nije smogla snage da genocid u Srebrenici nazove genocidom, a rusku agresiju nazove tim imenom. Partija koja negira Crnogorce, koji se po njoj prvi put pominju 1942. godine u okupiranom Cetinju”, naveo je.

Damir Šehović je dodao i da je neracionalno partiji koja u konačnom nije glasala za smjenu Krivokapićeve Vlade i smjenu predsjednika Parlamenta ponuditi šest kapitalno važnih resora u novoj Vladi i, pride, mjesto predsjednika parlamenta.

On je rekao da je neodgovorno prihvatiti sve ultimatume i prioritete SNP-a, od Temeljnog ugovora, preko popisa, do Otvorenog Balkana.

Čitaj još:   DAMIR Šehović: Socijaldemokrate neće glasati za sudije Ustavnog suda, potreban iskreni a ne truli kompromis...

“Ako nađete jednog građanina koje bio na bilo kojem skupu gdje su se branili građanski karakter i državno dostojanstvo Crne Gore, a koji prihvata logiku da nakon Krivokapićeve treba da dobijemo Abazovićevu i Jokovićevu Vladu, ja sam spreman da se izvinim građanima…

To je jedan od osnovnih razloga zbog čega ne želimo da preuzimamo odgovornost za novi eksperiment koji će se poput bumeranga vratiti Crnoj Gori”, poručio je Šehović, dodavši: “Oni koji žele da učestvuju u ovom konceptu imaju na to pravo, a mi ćemo ostati protivnici takve Vlade sa jednakim žarom sa kojim smo biti protivnici i ove trenutne jer suština nije mnogo promijenjena”, poručio je lider SD.

BONUS VIDEO: Emisija Kontakt-8. 06. 2022.- gost Damir Šehović, lider SD-a

Čitaj još:   KUPIO SINU ŽENU ZA 600 EURA, PA JE SILOVALI: Hvalio se da je prodao krmaču da kupi mladu, prijetili da će da je ubiju ako pobjegne! (foto)

IZVOR Adria.tv

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more