IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL SANJE VULIĆ: „Hitno deportovati Christiana Schmidta iz Bosne i Hercegovine…“ (foto, video)

Sanja Vulić pozvala je direktora Službe za poslove sa strancima Slobodana Ujića da hitno deportuje „turistu Christiana Schmidta koji narušava ustavni poredak BiH, pravi razdor među narodima i stvara konfuziju“…

BANJA LUKA: BiH, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 28. VII 2022… 10: 28… SKANDAL SANJE VULIĆ: „Hitno deportovati Christiana Schmidta iz Bosne i Hercegovine…“ (foto, video)

“Nije ni čudo što ne volimo BiH kad su nas razni `šmitovi` pretvorili u robove”, kazala je Vulić. 

Zastupnica SNSD- a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić pozvala je direktora Službe za poslove sa strancima Slobodana Ujića da hitno deportuje „turistu Christiana Schmidta koji narušava ustavni poredak BiH, pravi razdor među narodima i stvara konfuziju“.

“Christian Schmidt u Njemačkoj ne može biti šef biroa, a u BiH bi kreirao i nametao zakone”, rekla je Vulić za Srnu i dodala da „očekuje od Ujića da pokaže odgovornost, hrabrost i odlučnost koja krasi Srbe i isprati turistu iz BiH“.

Čitaj još:   BEOGRAD: Ambasador Crne Gore, Tarzan Milošević ima rok od 72 sata da napusti Srbiju... (foto i video)

Ona je kazala da se o budućnosti u dejtonskoj BiH trebaju dogovarati Srbi, Hrvati i Bošnjaci, a ne da turisti u BiH vrše eksperimente nad narodima i BiH.

“Schmidt pravi razdor među narodima u BiH. Poziva na linč i skidanje glava. Ućutkuje nas! U doba demokratije zabranjeno nam je da govorimo, jer ako članovi CIK-a pogrešno protumače naše izjave bićemo izbrisani sa liste. Nije ni čudo što ne volimo BiH kad su nas razni `šmitovi` pretvorili u robove”, kazala je Vulić. 

izvor (SB)

ANDREJ Nedović: DRITAN Abazović majstor za uništenje države

Znajući da su premijerski dani odbrojani, Dritan Abazović nastavlja sa Read more

DPS:IZA DVIJE NAJGORE VLADE U ISTORIJI CRNE GORE OSTAJU ISPRAZNA OBEĆANJA

Odlazeći dvojac Abazović – Šćekić krstari Crnom Gorom i “relaksirano” Read more