IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKŠIĆ: Vrijeđanje odbornice Marković-JELENU NAZVAO MERIMOM- pretenzije za nacionalnom diskriminacijom…

Vrijeđanje Jelene Marković, odbornice Evropskog tima za Nikšić, od strane urednika Svetigore, izvjesnog Radosava Vojinovića, predstavlja gnusan čin najprizemnijeg ponašanja i izostanak elementarnih manira njegove ljudskosti, poručili su iz te koalcije. 

On je, kako navode iz koalcije Evropski tim za Nikšić, u emisiji emitovanoj na televiziji sa nacionalnom frekvencijom Jelenu nazvao Merimom, čime je, osim što je demonstrirao svoje nevaspitanje i pretenziju za nacionalnom diskriminacijom i pobrojavanje krvnih zrnaca, iskazao da se nacionalizam povampirio u Crnoj Gori u svom egzaltirajućem obliku. 

“Pretpostavljamo da je Vojinović imao za cilj da pokaže da drugi narodi i druge narodnosti su niža vrsta od one kojoj sam pripada. Jelenu nije uvrijedio, jer smo mi svi, bez obzira na ime i prezime, na prvom mjestu građani Crne Gore, koji je bezrezervno vole i poštuju. Ipak, i ovom se prilikom pred crnogorskom javnošću ogolili i pokazali pojedinci, kvazi urednici i kvazi novinari, koji imaju veoma opasne i podle namjere”, ističu u saopštenju. 

Čitaj još:   NIKOLA Zirojević: Izvjesna POBJEDA Đukanovića u drugom krugu...

Stoga, kako kažu, naglašavaju da su upravo Evropski tim za Nikšić i partije koje ga čine, “prvi odnosno prve koji/e stoje na braniku onog vrjednosnog sistema koji čini temelj društva u kojem smo svi, zvali se Jelena, Merima, Lazar ili Mustafa jednaki, te da odvažno i bespogovorno uvijek i svuda prkosimo povampirenim ideologijama koje nastoje da uruše naš multinacionalni i multivjerski sklad”. 

“Ovim putem izražavamo punu podršku odbornici Marković, kao i svim građanski orjentisanim pojedincima, koji se ovih dana, u 21. vijeku neumorno i hrabro bore za prava, za jednakost i za slobodu”, zaključuju u saopštenju.

izvor: analitika.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more