IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Pljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstva u Podgorici… (foto, video)

DOK GA NE PRIMI MINISTAR- Svjestan rizika štrajka glađu u Podgorici na ovakvom vremenu, ali da druge mogućnosti nema…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 30. VII 2022… 00: 18… Pljevljak štrajkuje glađu u holu ministarstva u Podgorici… (foto, video)

Pljevljak Alija Šljuka započeo je juče štrajk glađu u holu Ministarstva rada i socijalnog staranja, jer ne uspijeva da dođe do ministra rada i socijalnog staranja Admira Adrovića.

Šljuka je za “Dan” kazao da se na ovaj radikalan korak odlučio jer mu nijesu upisane 24 godine radnog staža, a ni jedna institucija ne pokazuje ni elementarnu zainteresovanost da riješi njegov problem.

”Dolaskom u Podgoricu kontaktirao sam i Ervina Ibrahimovića, predsjednika Bošnjačke stranke i potpredsjednika Vlade kako bih ga upoznao sa mojim problemom. Vidio je poruku koju sam mu poslao, ali nije odgovarao…

Kada sam mu čestitao Bajram tada mi je odgovorio, sada se pravi da ne vidi šta mu pišem. Pokušavam i da dođem do njegovog partijskog kolege, ministra rada i socijalnog staranja, gospodina Adrovića, ali ni on ne odgovara…

Čitaj još:   Vic dana Došla filmska ekipa u Crnu Goru da snimi film...

Poslao sam mejl njegovom kabinetu, dolazile su službenice da me obiđu ali ne i ministar. Možda je prošao pored mene u holu ali ja ne znam ni kako izgleda taj čovjek”– kazao je Alija Šljuka.

On ističe da je počeo štrajk juče u 12 časova i da neće prekinuti dok ga barem ne saslušaju i neko ne počne da radi na rješavanju njegovog problema.

” Svjestan sam rizika štrajka glađu u Podgorici na ovakvom vremenu, ali ja druge mogućnosti nemam. Barem ovako se nadam da će me saslušati”– na kraju kazao je Alija Šljuka.

BONUS VIDEO- VIJESTI U POLA 7- ALIJA ŠLJUKA | Vijesti Online

izvor Adria TV.me

SARAJEVO: Rano jutros eksplodirala nepoznata naprava… (foto, video)

Informaciju nam je potvrdio dežurni operativni u MUP- u Kantona Read more