IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vozač, hrvatski državljanin SLETIO S AUTOCESTE: Ostavio PORSCHE na livadi i otišao u nepoznato… (foto)

Policija je ušla u trag i protiv vozača se vodi prekršajni postupak zbog izazivanja saobraćajne nesreće i udaljavanja s mjesta događaja…

KRANJ: Slovenija, Crna Hronika, vijesti, subota, 30. VII 2022… 10: 38… Vozač, hrvatski državljanin SLETIO S AUTOCESTE: Ostavio PORSCHE na livadi i otišao u nepoznato… (foto)

Vozač, hrvatski državljanin, na gorenjskoj magistrali kod Peračice u smjeru Kranja zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s ceste.

Nakon nesreće ostavio je automobil na mjestu događaja i udaljio se pješice. Policija mu je ušla u trag i nad njim se provodi prekršajni postupak.

Policija je u srijedu nešto iza 20 sati na gorenjskoj magistrali kod Peračice u smjeru Kranja imala uviđaj zbog saobraćajne nesreći u kojoj je učestvovalo jedno vozilo.

Ujedno su upozorili na vrlo lošu vidljivost na tom području zbog jakog pljuska te pozvali na veliki oprez i prilagođenu brzinu vožnje.

Čitaj još:   NORVEŽANI I "EKSPEDICIJA" DOLAZE U BIH: Traže radnike sa specijaliziranim znanjima, plate im izuzetno visoke... (foto, video)

Danas su objavili kako je saobraćajna nesreća završila bez povrijeđenih.

  • Vozač je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. Oštetio je žičanu ogradu na autocesti. Nakon nesreće je vozilo ostavio na licu mjesta i otišao  – napisali su iz Policijske uprave Kranj.

izvor agencije

Pokrenuta kampanja da Bošnjaci izađu na popis u Srbiji… (foto)

Islamska zajednica u Srbiji, Matica bošnjačka i Zajednica sandžačke dijaspore Read more