IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Danijeli Đurović pozlilo, nalazi se na kliničkim ispitivanjima, neizvjestan nastavak sjednice Skupštine… (foto, video)

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović danas tokom trajanja sjednice osjetila iscrpljenost i premor i da se trenutno nalazi na kliničkim ispitivanjima, saošteno je iz njenog kabineta...

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 31. VII 2022… 00: 38… PODGORICA: Danijeli Đurović pozlilo, nalazi se na kliničkim ispitivanjima, neizvjestan nastavak sjednice Skupštine… (foto, video)

Višednevne i višečasovne sjednice Skupštine uzrokovale su ovakav razvoj događaja, saopšteno je iz njenog kabineta.

S obzirom na to da je potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak u samoizolaciji zbog posljedica koronavirusa, nastavak zasijedanja je pod znakom pitanja.

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović danas tokom trajanja sjednice osjetila iscrpljenost i premor i trenutno se nalazi na kliničkim ispitivanjima, saopšteno je iz Kabineta Đurović.

To je razlog zbog kojeg danas  parlament nije nastavio sa radom.

Čitaj još:   PODGORICA: Prevrnulo se vozilo Hitne pomoći, jedna osoba... (foto, video)

“Višednevne i višečasovne sjednice Skupštine uzrokovale su ovakav razvoj događaja. Očekujemo da se predsjednica Skupštine Danijela Đurović ubrzo vrati svojim redovnim obavezama”, istakli su iz njenog Kabineta.

Potpredsjednica Skupštine Crne Gore Branka Bošnjak se nalazi u izolaciji, pa ostaje neizvjesno hoće li sjednica Skupštine biti nastavljena.

Po Poslovniku Skupštine ova sjednica treba biti završena do 31. jula (sjutra) u ponoć.

BONUS VIDEO: Osma sjednica Prvog redovnog zasijedanja u 2022. godini – peti dan, 30.07.2022.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more